Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan CHP Teşkilatına Önemli Yürüyüş Uyarısı: Provokasyona Gelmeyin

Güncelleme:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yarın Ankara'dan İstanbul'a başlatacağı yürüyüşle ilgili, "CHP teşkilatlarına sesleniyorum. Bu süreçte asla provokasyona gelmeyin. Ben yürüyeceğim. Elimde sadece tek afiş olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında Ankara'dan İstanbul'a yarın başlatacağı yürüyüşle ilgili CHP teşkilatına önemli uyarılarda bulundu.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Sabredecek bir şey kalmadı, ülke elden gidiyor. Haklılığımızı bütün dünyaya duyurmak istiyoruz. Ben CHP teşkilatlarına sesleniyorum. Bu süreçte asla provokasyona gelmeyin. Ben yürüyeceğim. Elimde sadece tek afiş olacak. Üzerinde adalet yazacak. Bu ülkede adalet kalmadı, adaleti yok ettiler, kalmadı. Güçlü olanlar her türlü barajı aşıyor. Garibanların hakkını kim soracak? Ben yürüyeceğim. Ha arkamdan kim gelir bilmiyorum. Bu ülkede adalet sağlanmak zorunda. Bıçak kemiğe dayandı. Böyle adalet mi olur? Buna ilk tepki yargının vermesi lazım. Ama korku dağları aşmış. Adalet sağlanıncaya kadar ben yürüyeceğim.

"KİMSE GELMESE DE BEN TEK BAŞIMA YÜRÜYECEĞİM"

Harekatımızın adı: Adalet. Kimse gelmese de ben tek başıma yürüyüceğim. Ben bu ülkeyi seven biri olarak, sadece bu ülkede adaleti getirmek için yürüyeceğim. Bizi daha ciddi sorunlar bekliyor. Benim görevim bu ülkede adaletsizliklere karşı durmaktır, haksızlıklara karşı durmaktır. Ben bunun mücadelesini vermek zorundayım.

"YASAKLASALAR DA BİZ YÜRÜYECEĞİZ"

Kaç gün sürer bilmiyorum bu yürüyüş. İstanbul Maltepe Cezaevi'ne kadar yürüyeceğim. Ama orada bitmeyecek tabi. Bu ülkede adalet tescil edilinceye kadar sürecek. Bu herkese açık bir yürüyüş. Gelenler asla provokasyona teslim olmayacaklar. Adalet için yürüyeceğiz, sırtı kalınlar için yürümüyoruz. Onlar için engel yok. Biz garibanlar için yürüyoruz. OHAL nedeniyle izin verilmezse eğer, yasaklasalar da biz yürüyeceğiz. Bütün dünya görür. Bir ülkenin ana muhalefet lideri yürürse bu bütün dünyada haberdir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title