Haberler

Kılıçdaroğlu, Maltepe'de 30 Ağustos Kutlamalarına Katıldı

Güncelleme:

Zafer Bayramı kutlamalarına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz türküsünü unutmayın" dedi.

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı. Maltepe Belediyesi Merkez Hizmet Binası önünde düzenlenen törende konuşan Kılıçdaroğlu, "Bayramınız kutlu olsun, güzel bir bayram. Birazdan Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin düğününe katılacağım. Nikahını Silivri'de yapmıştı şimdi düğününü yapıyor. Ona katılacağım ve sizlerin de selamını götüreceğim Teğmen Çelebi'ye.

"BU TÜRKÜYÜ UNUTMAYIN"

Bu güzel günde eğlenin. Bir türküyü sakın unutmayın o türkü şöyle söyler, 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' diye. Birileri bir yere geldi diye dünyaya hükümdar olduğunu zannediyor. Temiz adam olması lazım, düzgün adam olması lazım. Kul hakkı yememesi lazım. Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğu bir düzeni asla kabul etmeyeceğiz. Hepinize en içten sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Eğlenceniz bol olsun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun" diye konuştu.

DÜĞÜNDE YAŞANANLAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, program sonrası Kezban Merey ile hayatını birleştiren Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin Büyükbakkalköy'deki düğününe katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, "Ayrılarak değil, biz birleşerek yol alabiliriz. Birleşerek güçlenebiliriz. Böl ve yönet politikasının tuzağına düşmemeliyiz. Bu ülkede birliği ve beraberliği savunmalıyız. Ayrılığa yer yok, tuzaklara yer yok. Küçük tuzaklar düzenleniyor. Ben kimin hangi tuzağı düzenlediğini çok iyi biliyorum. Mehmet Çelebi ve komutanlarının hapse alınma nedenlerini biz çok iyi biliyoruz. Aydınların, gazetecilerin neden hapishaneye atıldığını çok iyi biliyoruz" dedi.

ALTIOKLAR SORUSU

Kılıçdaroğlu düğünden ayrılırken ise bir vatandaşın, "Altıokları nasıl yorumlayacaksınız" tepkisi ile karşılaştı. Vatandaş korumalar tarafından itelenirken, Kılıçdaroğlu, "Randevu al gel, anlatayım" dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra düğünden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Çelebi Mehmet Çelebi Zafer Haftası Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (6)

Vezir Ali:

Kemal bey ismin guzel ama onemli olan ona layik olabilmektir hatasiz kul olmaz CHP batirdin hep ben hakliyim diyorsun madem haklisin neden hep yenilgi aliyorsunuz gel bu CHP den ya vazgec yada arkadaki koltuklardan birine otur konusma ne olur gina geldi artik zirvalamalarindan bikti millet artik senden

16
2
yanıtYanıtla
MURAT:

INSANLARI KIN VE DUSMANLIGA SEVK EDEN , HIZIPCILIK YAPAN , KUL HAKKI YIYEN VE BIR HARAMI HUKUMDAR OLMAZ AKLI BASINDA ERKES BUNU BILIR EGER SADECE UNIVERSITE MEZUNLARI OY KULLANSA BU UZUN ADAM BARAJI GECEMEZ MALESEF KOYUNUN OLMADIGI YERDE KECI ABDURRAHMAN CELEBIDIR

4
11
yanıtYanıtla
TÜRKÜ SENİ ANLATIYOR CHP:

MERDİ KIPRİ SECAATİN ARZEDERKEN SİRKATİN SÖYLER. CHP''NİN NEDEN YILLARDIR İKTİDARA GELEMEDİĞİNİ ÇOK İYİ ANLATMIŞ ARKADAŞ. . . BU KAFAYLA YILLARCA DAHA GELEMEYECEKSİN, SEN TÜRKÜYÜ TEKRARLA DUR, SANA SÖYLÜYOR ZATEN. TAYYİP BABANIN ŞARKISI BELLİ BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA DİYOR. SENİN TÜRKÜNDE SENİN NİYE İKTİDAR OLAMADIĞINI ANLATIYOR, EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

9
4
yanıtYanıtla
YILDIZ:

KONUŞTUKÇA DAHA DA BATIYORSUN . . . . SENİN İÇİN SUSMAN DAHA HAYIRLIDIR. . . . zamanında SGK. kuyruklarında baygınlık geçiren ilaç alamadan ölen hastalar oldu. . . . . orayı idare edemeyen. . . ülkeyi nasıl idare edecek. . ki. . . . . . . görünen köy kılavuz istemez. . senden . . . . . . . . . . . . ayrıca altı ok un millet üzerinde geçmişini asla unutmuyoruz. . . merak etme sen. . .

5
0
yanıtYanıtla
ceyda çelik:

çok haklısın kemalciğim yıllardır o partinin başındasın hala tık yok olduğun yerde duruyorsun

3
1
yanıtYanıtla
YASEMİN^^^^^^^^^^:

oynamaya geldik oynamaya düğün dernek göbek atmaya, , . . . . . . . . . . . . . bide bu şarkı var, , , bu nasıl

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title