Haberler

Kılıçdaroğlu: 4 aydır elektriği kesik olan ailemizi ziyaret ettik, beni duygulandıran anlar oldu

Güncelleme:

Faturasını ödemediği gerekçesiyle elektriği kesilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 4 aydır evlerinin elektriği kesik olan bir aileye ziyaret edip, çıkışta yaptığı açıklamada, "4 aydır elektriği kesik olan bir ailemizi ziyaret ettik. 3 evladı var. İçeride biraz konuştuk. Beni duygulandıran, gerçekten derinden üzen anlar oldu" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesi'nde 4 aydır evlerinin elektriği kesik olan 3 çocuklu Demir ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve eşi, ziyaretin ardından evin annesi Güllü Demir ile kameraların karşısına geçti.

EV SAHİBİNİN SÖZLERİ KILIÇDAROĞLU'NU DUYGULANDIRDI

Toplumun vicdanını ayağa kaldırmak istediğini aktaran Kılıçdaroğlu, "4 aydır elektriği kesik olan bir ailemizi ziyaret ettik. 3 evladı var. İçeride biraz konuştuk. Beni duygulandıran, gerçekten derinden üzen söylemiş olduğu söz. 'Bugün 23 Nisan, bütün arkadaşları okula gidiyor, eğleniyor, şarkılar söylüyor ama benim oğlum ağladı, evde. Niye televizyonumuz yok, niye ışığımız yok' diye. Değerli arkadaşlar, eğer bu milletin bir parça vicdanı varsa, elektriği kesilen 4 milyon abonenin hangi şartlarda yaşadığını bilmesi lazım" ifadelerini kullandı.

"BİZİM ÇOCUKLARIMIZI KARANLIKTAN ÇIKARTIP, ÇOCUKLARIMIZA IŞIK OLSUNLAR"

3 çocuk annesi Güllü Demir ise şöyle konuştu:

"Bize sabır diliyorlar. 'Sabredin, susun' diyorlar. Ama biz sabredemeyiz. Benim 3 çocuğum sabırlı olmaz. Çocuğumun süt içmesi gerekiyor. Elektrikte oturması gerekiyor. Benim gibi çok arkadaş var. Ben sadece benim adıma değil hepsinin sesi olmak istiyorum. Hükümetin de bize el uzatmasını istiyorum. Eğer benim devletim, dışarıdan gelen Suriyeliye her şeyi yapıyorsa, benim milletime de yapması, bizlere de koşması lazım. Her şey ateş pahası hiçbir şeye el süremiyoruz. Bir yerden veriliyorsa iki yerden alınıyor. Benim hükümete tek söylemek istediğim, ellerini çocuklarımıza uzatsın. Bizim çocuklarımızı karanlıktan çıkartıp, çocuklarımıza ışık olsunlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Güllü Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

SINAN Karadayi:

Mansur Yavaş sütü bedavaya vermeyecek mıydı? askıda fatura projeleri vardı ne oldu onlara ? Hangisine inanacağız şimdi vaatleri yerine gelmediğine mi yoksa Kılıçdaroğlu bunları söyleyenin kendi partisinin belediye başkanı olduğundan haberi mi yok ?Yoksa Keçiören akp nin diye mi

10
4
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Ülke yönetimine talip olan bir parti liderinin tek icraati provakasyon. Hiçbir proje plan hedef vizyon yok chp'yi sevenlerin aklına hakarettir bu.

9
4
yanıtYanıtla
Can Yücel:

Yav bu insan politika ,muhalefet yerine becerebilegi baska bir is yapmayi denese belki bir sey ortaya cikabilir!?!

8
3
yanıtYanıtla
Erdem AÇIKGÖZ:

Elbette kardeşimize üzüldüm. Ama kardeşim 3 çocukta nedir yahu. Allah yokluklarını aratmasın ama biraz insanımız da bakabilecegi kadar ilgilenebileceği kadar çocuk yapsın.

3
1
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Bu partili partisiz herkesin sorunu da politikayı bırakalım da komşularınin nasıl içi elvermis

4
0
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Tiyatro

3
0
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

mum fiyatlarından haberleri yok bunların o mum elektirikle nerdeyse aynı maliyette ne gerek var dğrudur ücretlendirme pahalı doğru ama mumdan sa elektirik kulanmak daha mantıklı

2
1
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Kahraman ordumuz teröru ortadan kaldırır buna sonsuz inancımda umudumda var çok şükür fakat siyasilerin bu halkın sorunlarına çözum bulma konusundaki umudum yerlerde artık

2
0
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Samimiyetine inanmıyoruz 1 selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsun 2

2
0
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Kemal Bey gelirse her şey bir gecede hal olacak diye bir sihirli formül varsa söyleyin bilelim. ...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title