Haberler

KİGDER'in 'Kitap Bağışı' ile Çocuklar, Geleceğe Kapı Araladı

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından başlatılan 2 günlük kitap kampanyasında toplanan kitaplar, Talas Kuruköprü'deki 148 öğrencili ortaokul öğrencilerine ulaştırıldı.

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından başlatılan 2 günlük kitap kampanyasında toplanan kitaplar, Talas Kuruköprü'deki 148 öğrencili ortaokul öğrencilerine ulaştırıldı. KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, "Bağışımıza katılan duyarlı insanların bizlere ulaştırdığı bağışlarla alınan kitaplar, çocuklarımızın geleceğine umut oldu" dedi.

KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, sosyal medya üzerinden, Talas'ın Kuruköprü ortaokulunda bir kitaplık oluşturmak için kitap bağışı kampanyası başlattı. Kampanyaya katılım bedeli olarak 10 TL belirlendi. Yapı Kredi yayınlarından oluşan kitaplar, önceki gün KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla okuldaki öğrencilerin okuması için kitaplığa bağışlandı. Dr. Karaoğlu, ortaokul öğrencileriyle sevgisini paylaşırken, okuyacağı kitaplarla geleceğe kapı aralayacaklarına dikkat çekerek, yarınların umut dolu çocuklara bugünden teslim edilmesinin mutluluğunu yaşadı.

"Biz Öncü Olduk, Bağışçılarımız Destek Oldu ve Çocuklarımız Sevince Boğuldu"

Tüm bağışçılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Dr. Sema Karaoğlu, "Çocuklarımızın en çok ihtiyacı olan araç bilgidir. Çocuklarımızın evlerinde ve okullarında kesinlikle bir kitaplık olması kaçınılmazdır. Bu düşünceyle KİGDER olarak başlattığımız kampanyamıza duyarlı insanlar destek oldular. Bağışçılarımızın desteği ile çocuklarımızın ihtiyacı olan bilgilerin yer aldığı kitapların alımını gerçekleştirdik ve Talas Kuruköprü Ortaokulunda okuyan 148 öğrencinin okuması için kitaplığa yerleştirdik. Artık gözümüz arkada değil. Kuruköprü'de yeşeren umutlar var. Bu umutları artırmak hepimizin asli görevi. Sosyal devlet ilkesi gereği devlet eliyle bütün okullarda kitaplıklar oluşturulmasını arzuluyoruz. Ancak devletimizin yetişemediği alanlardaki boşluğu bizler üreteceğimiz farkındalıklarla doldurabiliriz. Biz öncü olduk, bağışçılarımız destek oldu ve çocuklarımız sevince boğuldu. Bu sevinci artırmak için elimizden geleni her zaman yapmaya devam edeceğiz. Bize inanan ve güvenen başta bağışçılarımız olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuruköprü Talas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title