Haberler

Kibar ve Talu Boğaz'da Anıldı

Güncelleme:

Erol Evgin, Candan Erçetin ve Nükhet Duru; Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun ölümsüz şarkılarını seslendirdi.

Erol Evgin, Candan Erçetin ve Nükhet Duru, Turkcell Kuruçeşme Arena'da önceki akşam verdikleri konserde, Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun ölümsüz şarkılarını seslendirdi. Konserde üçlüye, Onur Mete, Sibel Gürsoy, Tuba Önal ve Zeynep Alasya da eşlik etti. Melih Kibar'ın doğum günü olan 6 Eylül'de yapılması planlanan konser, terör saldırıları nedeniyle ertelenmişti.

"KIZLAR FISTIK GİBİ "

Evgin konsere, "İyi ki doğdun Melih'ciğim. Çok güzel şarkılar yaptın. O şarkıların çoğunu yorumladığım için çok şanslıyım" sözleriyle başladı. Sanatçı, son olarak 2005'teki Melih Kibar gecesinde aynı sahneyi paylaştığı Erçetin ve Duru'ya da övgüler yağdırdı: "Aradan 7 yıl geçti, ben dede oldum, kızlar hala fıstık gibi."

ZEYNEP TALU İZLEDİ

Kibar ve Talu'nun 'Bir de Bana Sor', 'Sevdan Olmasa', 'İşte Öyle Bir Şey' gibi unutulmaz parçalarının söylendiği konserin geliri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin genç müzisyenlerin eğitimi için sürdürülen Çoban Yıldızı projesine aktarıldı. Konseri Çiğdem Talu'nun kızı Zeynep Talu, Zeki Alasya ve Nefise Karatay gibi ünlü isimler de izledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Candan Erçetin Çiğdem Talu Melih Kibar Erol Evgin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title