Haberler

KHK ile İhraç Edilen Doçent, Kim Milyoner Olmak İster'de

KHK ile ihraç edilen Doç. Dr. Ulaş Bayraktar, ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında seyirci jokeri listesinde yer aldı.

ATV'de ekrana gelen "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının dün akşam (18 Mayıs 2017) yayınlanan bölümünde, yarışmacının "telefon jokeri" listesinde olağanüstü hâl (OHAL) uygulaması kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararnamelerle ihraç edilen Doç. Dr. Ulaş Bayraktar da yer aldı.

BİLDİRİYİ İMZALAYANLAR ARASINDAYDI

Güneydoğu'daki sokağa çıkma yasakları sırasında yaşanan hak ihlâlleriyle ilgili olarak yayınlanan "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildirinin de imzacısıydı.

YARIŞMACI SEYİRCİ JOKER HAKKINI KULLANDI

Programın dünkü (18 Mayıs 2017) bölümüne Mersin Üniversitesi'nde okuyan Meltem Memiş de katıldı. 6'ncı soruya kadar gelen yarışmacı 7 bin 500 liralık değerindeki soruya yanıt veremeyince 'telefon jokeri' hakkını kullanmak istedi.


BAYRAKTAR'I TERCİH ETMEDİ

Kendisine sorulan, "Profesyonel video çekimlerinde, çekime başlamadan önce kameralarda hangi rengi temel alan bir ayar yapılır?" sorusu için joker kullanan Memiş, Bayraktar'ı seçmedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title