Haberler

Kesilen inekten 4'ü ölü 5 buzağı çıktı, sahibi başında hüngür hüngür ağladı: Canımdan parça gitti

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Altınoluk köyünde, kesilen inekten 5 tane buzağı çıktı. Buzağılardan 4 tanesini kaybeden çiftçi Fatih Çakmak, "Canımdan parça gitti" diyerek başlarında hüngür hüngür ağladı.

İlçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Altınoluk köyünde yaşayan Fatih Çakmak (35) isimli çiftçi, sabah saatlerinde ot vermek için ahıra gitti. Ahırda ineğinin çok şiştiğini ve hiçbir şekilde kalkamadığını gören Çakmak, merkeze giderek veterinerden önce ilaç aldı.

KESTİĞİ İNEKTEN 5 BUZAĞI ÇIKTI

İlacın hiçbir şekilde etki etmemesi üzerine ineğinin ölmesinden korkan Çakmak, tekrar merkeze giderek bu sefer kasabı köye getirdi. İneğini kesen Çakmak, ineğin karnından 5 tane buzağının çıktığını görünce çok şaşırdı. Bir süre yaşayan beşiz buzağıdan 4 tanesi ölünce, gözyaşlarına boğulan Çakmak, buzağıların başında hüngür hüngür ağladı.

Kesilen inekten, 5 buzağı çıktı

"CANIMDAN PARÇA GİTTİ"

Adeta çocuklarını kaybetmiş gibi üzüldüğünü ifade eden Çakmak, "İneği keserek karnındaki yavruyu kurtaracağımızı düşündük. Karnından 5 tane buzağı çıktı ama 4'ü öldü. 1 tanesi de ölmek üzere. Bunların ölümü beni çok üzdü. Sanki canımdan parça gitti" dedi.

"FAZLA BUZAĞI OLDUĞUNU BİLMİYORDUK"

Kardeşinin sadece bir ineğinin olduğunu anlatan Senar Çakmak ise mecbur kalıp kasabı getirdiklerini dile getirerek, "Karnında sadece bir buzağı olduğunu biliyorduk. Fazla buzağı olduğunu bilmiyorduk. İlk buzağıyı çıkarttık ardından 4 tane sırayla çıktı. Çıkarttığımızda hepsi sağdı. Akşama kadar 4 tanesi öldü ve sadece bir tane kalmış. Yetkilerden kendisine yardım istiyoruz" İfadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (72)

ömer turan:

inek öldü devlet yardım etsin ne demek yaşasaydı inekleri devlet bagışlayacakmıydın. Cahilliğin kurbanı olmuşsun. Hem inegi çok sevdiğini söylüyorsun hemde zarar ederim diye kesiyorsun. sen inegi değil parayı seviyorsun, sevseydin ölmesine razı olur kestirmezdin.

110
22
yanıtYanıtla
ECEM SU:

ŞU SİTEDE GÖRDÜĞÜM BU ZAMANA KADAR SON HARFİNE KADAR HAKLI OLAN TEK YORUM.

yanıt3
yanıt0
sn tarım bakanı:

atv de 2 eltinin aynı herife kaçtığı program yerine bu insanlara eğitici program verdirseniz?veteriner ilaç vermez gider bakar ama gitmiyor neden ?

96
3
yanıtYanıtla
HALİL:

ÇÜNKÜ HALK FAKİR ÇİFTÇİ FAKİR VETERİNERİN ARABASI PARAYLA ÇALIŞIYOR EMEĞİ PARAYLA. ZATEN KAZANAMAYAN ÇİFTÇİ BUNDAN KAÇIYOR. AMA SONU HÜZÜN MALESEF

yanıt0
yanıt0
ahmet:

trt yıllarca, tarım videoları yayınladı, kaç kişi izledi. öyle bir tv yi kimse izlemiyor maalesef.

yanıt1
yanıt0
Tuhra:

Yetkililerden ne yardımı istiyor anlamadık inek mi verecez

54
6
yanıtYanıtla
Heheh:

Sen mi veriyorsun?

yanıt11
yanıt39
Can:

Önce veteriner getir kasap getireceğine

49
0
yanıtYanıtla
sumatra:

en mükemmel cevap. başka söze gerek yok. öyle ya. . ilk önce veteriner getir

yanıt13
yanıt0
Vatandas:

Yüksekova diyince devlet bana yardım etsin cümlesini bekledim.sasirtmadi söylemiş son cumlede

42
6
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title