Haberler

Kerimcan Durmaz, küs olduğu Caner Çalışır'ın cenazesinde hıçkırıklara boğuldu

Güncelleme:

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden fenomen Caner Çalışır son yolculuğuna uğurlandı. En yakın arkadaşıyla bir süredir küs olan Kerimcan Durmaz ise Çalışır'ın mezarı başında dakikalarca gözyaşı döktü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayata gözlerini yumdu. Eski dostunun ani ölümüyle yıkılan Kerimcan Durmaz ise mezarlıkta elleriyle yüzünü kapatarak gözyaşlarına boğuldu.

ARKADAŞIYLA KÜS OLARAK AYRILDI

Kerimcan Durmaz, eskiden yediği içtiği ayrı gitmeyen ancak şimdilerde küs olduğu Caner Çalışır'ın ölüm haberiyle yıkıldı. Eski dostunu küs bir şekilde toprağa verdiği için büyük acılar yaşayan Kerimcan, Çalışır'ın mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Durmaz bir ara gözyaşlarını silerek arkadaşının mezarına su döküp dua etti.

Kerimcan Durmaz, küs olduğu Caner Çalışır'ın cenazesinde hıçkırıklara boğuldu

"HEP KALBİMİN KÖŞESİNDE KALACAKSIN"

Cenaze sonrası Instagram hesabından paylaşan Kerimcan Durmaz, "Caner'im, dostum, bizi bugün bırakıp gitti... Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner'im daha birlikte yapacağımız çok şey vardı. O kadar güzel anılar biriktirdim ki seninle keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi. Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek. Nurlar içinde uyu... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Kerimcan Durmaz, küs olduğu Caner Çalışır'ın cenazesinde hıçkırıklara boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Caner Çalışır Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (43)

Lut kavmi...:

Allah homoseksüel kavimleri helak etmiş, homoseksüelliği lanetlemiş ve öfkeyle karşı çıkmıştır. Böyle bir insanın ahiretteki durumu bellidir ve cenaze namazı da kılınmaz.

20
20
yanıtYanıtla
ali:

bu insanlar bu şekilde yaratılmış. hem yaratıp hem yakmak mantıklı mı?

yanıt4
yanıt10
CENK:

evet lut kavmi hakkında doğsurun peki kuran kurslarında hocaların çocuklara tecavüz ederlerken neden sesiniz çıkmadı peki allah ölülerin arkasından konuşmayın size karşılık veremez o rabbine kavuşmuştur demiyormu sen şimdi lut kavmi diyorsunda allahın bu sözüne muhalafet etmiyormusun şimdi önce insan ol sonra ne olduğunu bil kavra sonra dindar olmayı dene çünkü sen dini istismar eden yobazın tekisin belki senin ne sapıklıkların vardır bilinmeyen

yanıt1
yanıt2
Lut Kavmi.:

Cenk bey bu ahlaksızlığı yapan hani cemaat yada yapının içindeyse tabiki ceza verilir. Grup taassubuyla o bizden boşver diyip üstü kapatılmaz. Ayrıca her meslek de her grup inanç da böyle insanlar var adamı tespit edersen verirsin cezasını. Amerikalı avrupalı rahiplerin tecavüzleri çok meşhurdur Türkiye yanına bile yaklaşamaz. Sanki tüm bunlar islam camiası içinde oluyor. tabiki olur nerden bileceksin adamın ahlaksız olduğunu içinimi görüyosun. Yakalanırsa bunlar hadım edilsin. çok şey yazılır

yanıt2
yanıt2
Fulya:

Sen şu zihniyetini bi temizle ve ölenin arkasından kötü konuşulmayacagını, insanı sadece yaradanın yargılayacagını öğren. Sen yarınlarında ne yaşayacağını ve nasıl öleceğini biliyor musun? Çok bilmişlik yapmayı ve ahkam kesmeyi kesin!

yanıt5
yanıt4
...25:

E o zaman her halti yiyelim ne de olsa cehennem yakmayacak, miş gibi yapacak tovbe tovbe kurandaki cehennem ayetlerini okursanız oradakilerin nasıl yanıp yanıp diriltilecegini net anlarsınız Allah cehennem azabından korusun hepimizi

yanıt4
yanıt3
Eylül:

Hemen din iman edebiyatı yapmaya başlamışsınız.Haşa siz Allahmisiniz? Size ne milletin yaşamından.Kin nefret kusarak çok mu muslumansiniz herkes kendine baksın.Homoseksüellik gay lik lezbiyenlik.insanlar bu şekilde hissediyor.Bu şekilde yasıyor demekki.Saygi duymayı öğrenin bi kerede.

16
22
yanıtYanıtla
Lut kavmi:

Felsefi ve demokratik olarak karşı çıkarız niye karşı çıkmayalım. insan fıtratına ters iğrenç bir fiil. Homoseksüel insanlar hastalık yayıyor ensest hayvanlarla ilişki ye kadar götürenler var. Ayrıca bu insanların nasıl bir ruh halinde oldukları ve psikolojileri de zaten gözler önünde. Bizler böyle insanlarla yaşamak istemiyoruz. çocuklarımızı onlara emanet etmek istemiyoruz. Öğretmen vs meslekler icra edecek çocuğun da elinde! Amerikada lgbt bireylerin evlat ettikleri çocuklara tacizi çok yaygı

yanıt5
yanıt4
mrtkrc:

kimin nasıl yaşadığına karışmaktan ziyade toplumun ve gelecek olan (kız ve erkek) nesillerin yaradılış fıtratının dışına çıkmamaları için endişeleniyoruz . zaten ne kadar endişe etsek eleştirsekte bunların kimseyi taktığı yok merak etme . .

yanıt4
yanıt4
ee:

saçmalama ne demek sanane böyle böyle normalleştiriyolar kadınlar erkek erkekler kadın gibi gezer oldu özgürlük den önce Allahın koyduğu kanunlar var bi şunu bilin öyle fasalya dan sallayın.

yanıt2
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title