Haberler

Kent Konseyi Gençlik Meclisinden Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Arapgir ilçesindeki Ahmet Zeyneloğlu Ortaokulu'na kitap desteğinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Arapgir ilçesindeki Ahmet Zeyneloğlu Ortaokulu'na kitap desteğinde bulundu.

Büyükşehir Kent Konseyinden yapılan açıklamaya göre, gençlik meclisi üyeleri topladığı hikaye, roman, tiyatro ve düşünce kitaplarını, okul yönetici ve öğretmenleriyle beraber öğrencilere dağıttı.

Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş, kitap dağıtımında yaptığı konuşmada, okunan her kitabın ayrı bir dünyanın pencerelerini araladığını dile getirdi.

Ateş, okumanın önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu okuldaki kardeşlerimizin kitap okuma isteklerini öğretmenleri bizlere iletti ve kütüphanelerinde kısıtlı imkanlar olduğunu söylediler. Gençlik meclisi olarak başlattığımız kitap toplama kampanyamıza üyelerimizin yoğun ilgisi sayesinde kısa süre içerisinde yüzlerce kitabı toplayarak okulumuza hediye ettik. Bizlerden desteğini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sayın Abdullah Pektaş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a ve üyelerimize teşekkür ederim."

Ahmet Zeyneloğlu Ortaokulu Müdürü Ebubekir Akyıldız, okullarına yapılan kitap desteğinden çok mutlu olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş ve yürütme kuruluna teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ateş Arapgir Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title