Haberler

Kendisine şiddet uygulayan eşinin tahliyesini isteyen kadının talebi kabul edildi

Güncelleme:

Kayseri'de kendisine şiddet uygulayan eşinden şikayetçi olan kadın, daha sonra eşinin tahliye edilmesini istemişti. Bu talep üzerine devreye giren bakanlık yetkilileri, mahkemeye başvurarak dayakçı kocanın serbest kalmasını sağladı.

Kayseri'de, tartıştığı eşi Kader N.'ye (34) tokat atarak basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde yaralanmasına yol açtığı suçlamasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırılarak cezaevine konulan Mehmet N. (34) eşinin tahliye talebi sonrası, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nin devreye girmesiyle serbest bırakıldı.

5 AY HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Mehmet N., geçen yıl nisan ayında 5 yıllık eşi Kader N. ile tartıştı. Mehmet N., tartışma sırasında eşine tokat attı. Gözünde morluk oluşan Kader N., polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu. Eşinin özür dilediği Kader N., ertesi gün şikayetinden vazgeçti; ancak Mehmet N. hakkında 'basit yaralama' suçundan kamu davası açıldı. Mart ayında 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Mehmet N.'ye 5 ay hapis cezası verildi.

Kendisine şiddet uygulayan eşinin tahliyesini isteyen kadının talebi kabul edildi

TUTUKLANDI

Kader ve Mehmet N. çifti, 23 Temmuz'da Kapadokya bölgesini gezdikleri sırada polis tarafından durduruldu. Hakkında 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Mehmet N., gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Mehmet N., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

57 GÜN SONRA EŞİNE KAVUŞTU

Yaşanan olay sonrası DHA'ya konuşan Kader N., eşi hakkındaki şikayetini geri almasına rağmen dava açıldığını belirterek, 55 gündür Mehmet N.'nin cezaevinde yattığını söyledi. Kader N., yetkililerden eşinin tahliye edilmesini istedi. Kader N'nin yapılan haberlerde eşi Mehmet N. hakkında olumlu konuşması nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi harekete geçti. Bakanlık yetkilileri Mehmet N.'nin tahliyesi için 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'ne başvuru yaptı. Mahkeme, Bakanlık yetkililerinin talebini kabul ederek Mehmet N.'nin Nevşehir Kapalı Cezaevi'nden tahliyesine karar verdi. Kader N., 57 gün sonra eşi Mehmet N'ye kavuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

Neden:

Sana müstehak kusura bakma ama şiddete uprayacaksın yine maalesef

13
10
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Tokatı özlemiş heralde ne yapsin

18
3
yanıtYanıtla
Suriye’li:

Abi kadınlar çiçektir ,aslaa dövülmez,,sadece sevilir abi.

yanıt0
yanıt5
MOSKOK:

çok haklısın , kendine atamayınca özlemiştir şaplak yemeyi.

yanıt4
yanıt2
arabistan hurması:

Bu kadın resma bakılırsa kafadan kontak arabistan kumaları gibi duruyor, Allah akıl versin böylesi dangalaklara

13
8
yanıtYanıtla
TT:

Bir tokat atanı tutukla, öldürmekle tehdit edeni bırak sokakta dolaşsın. Bir yanlışlık var ama nerede?

19
0
yanıtYanıtla
ADA:

Böyle beyinsizlere az bile yapıyor kocaları

14
5
yanıtYanıtla
Cumali ERTAŞ:

SELAMÜNALEYKÜM DESTAN ŞEHRİ MALATYA DAN SEVGİLER SAYGILAR OLSUN HERKESE . HANIMEFENDİ ÖNCELİKLE AİLECE GÖZÜNAYDIN VE SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM KOCANIZA SAHİP ÇIKTIĞINIZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH. BIRAKIN KANUNLARI YASALARI ZATEN EN ÇOK MEVCUT YASALAR AİLE YAPIMIZI VURUYOR VE TEHDİT EDİYOR. BİR DAHADA BİRBİRİNİZİ ÜZMEYİN AİLENİZİN KIYMETİNİ BİLİN. BEN SİZLERİ TANIMAM BİR İNSAN OLARAK SİZE BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZDA EŞİNİZLE BİRLİKTE MUTLULUKLAR DİLERİM ALLAH A EMANET OLUN SELAMÜKÜM

3
16
yanıtYanıtla
Kadın:

Amin amin ne pozitif bir yorum hemşerim dedim yanlış yere yazmış galiba üç defa okudum anca anlwdim ;))))

yanıt0
yanıt0
Fani:

Allah razı olsun ne kadar güzel bir ifade. Ama selamün aleyküm ifadesi geçtiği için 16 tane kimliğinde müslüman yazıp ama aslında laik ve özelde münafık olan kişi beğenmemiş

yanıt2
yanıt0
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title