Haberler

Kendisi Üretip Kendisi Satıyor

Tekirdağ’da 65 yaşındaki emekli Serdar Doğan, bahçesinde kendi yetiştirdiği sebzeleri, cadde aralarında kendisi satıyor.

Tekirdağ'da 65 yaşındaki emekli Serdar Doğan, bahçesinde kendi yetiştirdiği sebzeleri, cadde aralarında kendisi satıyor.

Tekirdağ'da kendi imkanlarıyla tarlasında sebze üreten 65 yaşındaki Serdar Doğan, yetiştirdiği ürünleri, sokak aralarında satıyor. Pazarda yeri olmadığı için yetiştirdiği ürünleri tek başına cadde aralarında satan Doğan, gönlünden geçen fiyata sattığını söyledi. Burada aylık 700 ila 800 TL kazandığını da ifade eden Doğan, "İki çocuğumu evlendirdim. Şu anda eşimle beraber yaşıyorum. Birde emekli maaşım var. Bununla geçinmeye çalışıyoruz. Evde boş durmak istemediğimden dolayı, bir uğraş içine girmek istedim" dedi.

"ETİKET FİYATI KOYMUYORUM GÖNLÜMDEN GEÇEN FİYATA SATIYORUM"

Emekli olduktan sonra, kendi bahçesinde çeşitli ürünler ektiğini dile getiren Doğan, salata malzemesi, yeşillik, kıvırcık, maydanoz gibi sebze ürünlerinin sattığını belirtti. Doğan, "Bunları köyde kendim yetiştiriyorum. Yani dışarıdan alıp satma hiçbir şey yok. Kendi bahçem var belli bir süre boyunca yetiştiriyorum. Ben burada herhangi bir fiyat belirtip de satış yapmıyorum. Gönlümden geçen fiyat neyse, ona göre nasıl uygun oluyorsa öyle satış yapıyorum. Gördüğünüz gibi arabamda herhangi bir fiyat etiketi yok. kıvırcığı, kışın 2 liraya satıyordum. Şimdi ise bazen 1 lira bazen 50 kuruşa falan sattığımda oluyor. Kışın daha fazla talep var. Ama yazın pek talep olmuyor. Bazı yetiştiriciler de var ama onlar pazarda satıyor. Benim pazarda yerim olmadığı için ben burayı tercih ediyorum. Burada ayda 700 ila 800 arasında kazancım oluyor. Zaten iki çocuğum var ikisi de evli. Ben emekliyim ve emekli maaşım var. Bu kazancımla, eşimle beraber yaşamaya çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi etiket fiyatı da koymuyorum gelen müşterilere uygun fiyata satış yapıyorum" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Doğan Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title