Haberler

Acının böylesi! Kendi düğününe giden damat, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

İstanbul'dan Muş'a giden otomobil feci kaza yaptı, acı olayda kendi düğününe giden damat adayıyla birlikte 2 kişi daha can verdi.

Düğün için İstanbul'dan Muş'a giden otomobil Kayseri'de bir kargo firmasına ait tırın altına girdi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden birinin kendi düğünün için Muş'a gittiğini ortaya çıktı.

OTOMOBİL TIRIN ALTINA GİRDİ

Edinilen bilgiye göre kaza günün ilk saatlerinde Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde Sivas İl sınırına yakın bir noktada meydana geldi. Malatya'dan Kayseri istikametine gitmekte olan Bülent Coşkun yönetimindeki bir kargo firmasına ait kamyonla karşı istikametten gelen Fırat Taşkın yönetimindeki 34 LC 4155 plakalı Ford marka otomobil Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi ile Sivas'ın Gürün ilçesi arasında çarpıştı. Kamyonun altına giren otomobil bir süre sürüklendi.

Acının böylesi! Kendi düğününe giden damat, feci şekilde can verdi

3 ÖLÜ 1 YARALI

Her iki araç da hurdaya döndü. Otomobilde bulunan Fırat Taşkın ve Yetkin Çimenli sıkıştıkları otomobilin içerisinde öldü. Kamyonun sürücüsü Bülent Coşkun ise ağır yaralı olarak sıkıştığı aracın içerisinden Gürün Belediyesi İtfaiyesi ve Pınarbaşı Belediyesi itfaiyesi ekiplerinin 1 saatlik mücadelesi sonrası çıkartılabildi. Ambulansla Pınarbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan kamyon sürücüsü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonun ağır yaralı yedek şoförü Fırat Altuntaş ise Pınarbaşı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada ölen Yetkin Çimenli'nin kendi düğünü için Muş'a gittiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Muş Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (45)

CAN DEP:

Bu aciyi tarif edecek kelime bulamiyor insan...dügün hazirliklari yapilmis damat bekleniyor damat kaza yapmis aci haber gidecek...Cenabi ALLAH ailerine sabir ve metanet versin..

30
0
yanıtYanıtla
nurettın:

rahmetlı evlenecektı bıtaraftan devlet bıtaravtan kızın aılesı bıtaraftan komşular evlılıklerıne maydonoz olacaktılar rahmetlı kurtulmuş allah rahmet eylesın

3
17
yanıtYanıtla
Seren canj:

Araba kullanırken şoförle konuşmayın vır vır konuşuyorlar trafikte kesinlikle konuşma olmamalı

17
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bazen de konuşmak gerekir. Şoför uyumasın diye. Bu tür kazalar uzun yolda genelde uyuma sonucu olur

yanıt4
yanıt0
macklemore:

bu kaçıncı tır kazası? neden devlet tırlar için zorunlu tedbirler almıyor?

8
9
yanıtYanıtla
Ahh ah:

Tır mı suçluymuş neyin primini kasıyorsun. O tırlar olmasa bir ton gıda tekstil vb. ürün sevkiyatı duracak. Ezbere yorum yapacağınıza her türlü kazadaki suçlunun cezalarının artırılmasını savunmak daha doğru !

yanıt8
yanıt1
Göktürk:

Yolun guzergah durumunu bilmeden yorum yapıyorsun tır kendi yolunda seyir halinde kamyonet tarzı panelvan araç tır in bulunduğu yola gecmesi sonucu kafa kafaya oluşuyor kaza bol keseden atma

yanıt4
yanıt0
Ömer:

Bu kaza oldugundan birkac dakika sonra malatya istikametinden İstanbula gidiyordum bizzat olay yerini sicagi sicagina gördüm, kaza tırın seyir halindeki seritte olmus ve tir da o kadar hızlıymış ki karsi seritten kendi seridine gecen araci altina almis ve durduklari yere kadar yakladik 100mt altina almış olay yerinden yaklasik 100mt kadar aracin camları parçaları vardi kucuk arac abartmiyorum sandık kadar olmus ve sanki sıkıştırılmış demir parçası olmuştu aracin icinden birinin bagirislarini bizzat kulagimla duydum, olay yerine henuz ambulans itfaye gelmemisti, o kadar zor bir durum ki anlatamam kapkaranlik ve kimsenin olmadigi bir yer halen aklimdan çıkmıyor o kaza hayatimda boyle bir kaza ve yok olmus bir arac görmedim, Allah düşmanıma vermesin ölenlere rahmet yakınlarına baş sagligi diliyorum

16
0
yanıtYanıtla
fatih:

geçmiş olsun öncelikle. malesefki hız kurallarına uyulmadığı zaman çok acı sonuçlarla karşılanabiliyor

yanıt2
yanıt0
Dergo:

Vay vay vay çok üzücü.

yanıt1
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title