Haberler

Kenan İmirzalıoğlu ve Arkadaşları Işıkları Söndürüp Bir Saat Bekledi

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Uğur Yücel ve Olgun Şimşek, Asmalımescit'teki bir restoranda buluştu. Ekip, gece sonunda görüntü vermemek için büyük çaba harcadı.

Uğur Yücel, Yavuz Turgul, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Can Yücel ve Olgun Şimşek önceki akşam Asmalımescit'te Mari Restoran'da buluştu. Görüntü vermemek için ışıkları söndürüp, kapıları kapattıran grup yaklaşık 1 saat karanlıkta oturup, muhabirlerin gitmesini bekledi.

MEKANDAN İLK SİNEM ÇIKTI

Mekandan ilk olarak Kenan İmirzalıoğlu ile sevgilisi Sinem Kobal çıktı. Şoförlü aracını mekan kapısının önüne sıfır yanaştıran İmirzalıoğlu arabaya binerken zor anlar yaşadı.

SOKAK ÇOĞUĞU EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Elbisesi cipin kapısına sıkışan bir sokak çocuğu büyük tehlike atlattı. Durumu son anda fark eden İmirzalıoğlu aracın kapısını açarak çocuğu ezilmekten kurtardı.

DUVARLA KAPI ARASINA SIKIŞTI

Görüntü vermemek için arabasını mekan kapısına adeta yapıştıran İmirzalıoğlu duvarla kapı arasına sıkıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Olgun Şimşek Sinem Kobal Uğur Yücel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

suspansiyon:

Kose bucak saklanan adam filmlerde delikanli tiplemelerle milletin gozunu boyuyor ayipla mafem saklanacaksin o mekana niye gidiyon evinden cikma aslanim

9
4
yanıtYanıtla
adem burak:

Herkesin özeli kendini ilgilendirir. Mutlu insanları kıskanmayı bırakın artık . Çamur atmayı bırakın o kişilerin umrunda değilsiniz çünki. Görende ne olmuş sanır . Belki adam görülmek istemiyor biraz saygı duyun .

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cok ama cok önemlisiniz ya kendini begenmis insanlar paralari var diye kendilerini kral zanneden zavallilar

6
3
yanıtYanıtla
demek öyle ha:

hmmmm arabasını sıfır yanaştırmış kimsecikler görmesin diye. aman hava bile değmesin o ışıltılı yüzünüze. bide kese kağıdı geçirinde kimsecikler görmesin sizi amacınıza tam ulaşın. . .

7
2
yanıtYanıtla
CİHAN:

kendilerini ne sanıyorlar ki birisi artıkcı diğeri her insanla münasebet kuran para düşmanı biri

6
3
yanıtYanıtla
000000:

ya su kenandan hic hazz etmem aslinda sinemi seviyordumda ardadan ayrildikdan sora gezmediyi adam kalmadi ondan sora hoslanmiyorum

3
3
yanıtYanıtla
ANTİKOR:

KOMİK YAA SANKI ERGENEKON BALYOZ PARALEL VS TOPLANTISINDAN ÇIKMISLAR TURKIYEYLE ILGILI ONEMLI DOSYALAR VAR ELLERINDE MUMKUNSE SABAH NAMAZINA DOGRU ARABAYA BINSELERDI!

4
1
yanıtYanıtla
zorluMobil-ANDROID:

yaziklar olsun sana kenan bu ardanin artigi sana yakistimi degerin bumu coban

3
2
yanıtYanıtla
Nackimi:

Moruk kenan

3
0
yanıtYanıtla
mehmet yurtman:

düzeni allah kahretsin normal vatandaş ömür boyu çalışıp bir ev . biir araba sahibi olabilmek için ömrünü harcarken . diger tarafta üç tane dizide oynayıp parayı neresine koyacağını bilmeyen bir sürü ne oldum delisi olan sonrada isimleri elit olan . kendilerini toplumun üstünde gören şımarık kesim. . düzen işte.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title