Haberler

Kelkit'te 2 Bin Kişiye Kutlu Doğum Pilavı Dağıtıldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü ortaklığında Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında 2 bin kişiye pilav dağıtıldı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü ortaklığında Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında 2 bin kişiye pilav dağıtıldı.

Kelkit Merkez'de bulunan üç camide Cuma namazı çıkışında düzenlenen pilav dağıtım etkinliğine Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İlçe Müftüsü Selim Şahin ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Selim Şahin tarafından okunan duanın ardından, Kaymakam Gazel ve Başkan Yılmaz tarafından cami önünde bulunan cemaate kavurmalı pilav ikram edildi.

Kutlu Doğum etkinliği kapsamında pilav ikramında bulunduklarını anlatan Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, "Kutlu Doğum haftasını çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz" bizlerden belediye olarak kutlu doğum etkinleri kapsamında Vatandaşlara kutlu doğum pilavı dağıtarak etkinliğe ortak olduk." dedi.

Müftü Selim Şahin ise "Bu yıl Kutlu Doğum Haftasını Hz. Peygamber efendimizin birlikte yaşama ahlakı temalı programlarla işliyoruz. Tüm insanlığın yaşadığı bu coğrafyada birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve merhametle yaşayarak daha iyi bir dünya oluşturmalıyız." ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Şahin Ozan Gazel Gümüşhane Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title