Haberler

Keban Belediyesine Engelli Hasta Taşıma Aracı Hibe Edildi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Keban Belediyesine hibe edilen engelli hasta taşıma aracı halkın hizmetine sunuldu.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Keban Belediyesine hibe edilen engelli hasta taşıma aracı halkın hizmetine sunuldu.

Araçla ilk olarak MS hastası Hanım Özcan, Fırat Mahallesi'nden alınarak Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne götürülüp, tedavi edildikten sonra evine getirildi.

Hanım Özcan'ın eşi İhsan Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keban Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Eşini ağız ve diş sağlığı merkezine götürebilmek için çare ararken belediyeye engelli aracı gönderildiğini öğrendiğini belirten Özcan, "Müracaat ettim, sağ olsun Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ücretsiz bu hizmeti bize sağladı" dedi.

Belediye Başkanı Atlı ise şunları kaydetti:

"Göreve geldiğim günden bugüne kadar Keban Belediyemize kazandırdığımız 9'uncu hibe aracı oldu. Kebanımıza hayırlı olsun inşallah. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Kadir Topbaş'a, Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'e, belediyemize katkılarından dolayı Kebanlılar adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

İhsan Özcan Türkiye Elazığ Keban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title