Haberler

Selin Işık kimdir? Selin Işık kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Selin Işık kimdir ve hangi dizilerde rol aldı merak ediliyor. Kazara Aşk dizisinde gündeme gelen Selin Işık kaç yaşında sevenleri tarafından araştırılıyor. Aynı zamanda sporcu olan Selin Işık, yer aldığı projeler sayesinde isminden sıkça söz ettiriyor. Peki, Selin Işık kimdir?

Güzel oyuncu Selin Işık kaç yaşında ve nereli soruları sevenleri tarafından merak ediliyor. Birçok başarılı diziler de rol alan Selin Işık, sosyal medya paylaşımları sayesinde gündeme geliyor. Başarılı oyuncu ve sporcu olan Selin Işık kaç yaşında merak konusu oluyor. Başarılı dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosunda yer alan Selin Işık, Özlem Çakırbeyli rolünü canlandırmıştır. Selin Işık kimdir? Selin Işık kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizdedir...

SELİN IŞIK KİMDİR?

Kazara Aşk Nazlı kimdir? Selin Işık kim, kaç yaşında, nereli?

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1987

Kaç yaşında: 34 yaşında

Meslek: Oyuncu, sporcu, voleybolcu

Selin Işık, 26 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de doğan oyuncu, sporcu ve voleybolcudur. Eğitimini Radyo Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır. Ününü, 2014 yılında rol aldığı Çılgın Dershane Üniversitede adlı sinema filmi ile kazanmıştır.

Sonrasında Siyah İnci, Esaretin Sensin, Tam Kafadan dizilerinde rol aldı.

2018-2020 yılları arasında rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özlem Çakırbeyli karakterine hayat vermişti.

Şu an Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk' ta Nazlı karakterine hayat veriyor.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

  • 2014- Çılgın Dersane Üniversitede (Dizi)
  • 2015- Esaretim Sensin (Dizi)
  • 2017-2018 Siyah İnci (Irmak, dizi)
  • 2018- Tam Kafadan (Gizem, Dizi)
  • 2018-2020 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Özlem Çakırbeyli, Dizi)
  • 2021Kazara Aşk (Nazlı, Dizi)
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sude Zülal Güler Kazara Aşk Selin Işık Selin Işık Kazara Aşk Star Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title