Haberler

Kazan Emniyet Müdürlüğünde Yangın Tatbikatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri, Kazan Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına yangınla mücadele eğitimi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri, Kazan Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına yangınla mücadele eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitim amiri Nihat Arslan, tatbikat öncesi polislere yangın çeşitleri ve müdahale yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

Emniyet müdürlüğünün bahçesinde yapılan yangın tatbikatına emniyet personeli katıldı. Tatbikatta araç lastiği, mutfak tüpü ve mazot kullanılarak katı, sıvı ve gaz yangınlarına müdahalelerden örnekler verildi. İtfaiye görevlileri, yangına müdahalenin nasıl yapılacağını önce kendileri uygulamalı olarak gösterdi, ardından polis memurları sırayla müdahale etti.

Nihat Arslan, tatbikatın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, itfaiyenin ortaklaşa çalıştığı kurumlardan birisinin de emniyet teşkilatı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Polis arkadaşlarımız hep bizim yanımızdalar. Onlar ne kadar bilinçli olurlarsa biz itfaiyecilerin işi de o kadar kolay olur. Buradaki tatbikatta yangında ilk müdahale nasıl yapılır, önlem nasıl alınır bunlarla ilgili bilgiler verildi. Dolayısıyla burada verilen eğitim neticesinde, çıkabilecek yangınlara daha doğru bir müdahale yapılacak." - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Arslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title