Haberler

Kazada Yaşamını Yitiren Öğretmenin Öğrencileriyle Çekilen Görüntüleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Kazada yaşamını yitiren öğretmen Ahmet Cebeci'nin de sınıfta öğrencileriyle ilgilenirken ve başarılı olanlara kurdele takarken çekilen görüntüleri İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Beş Temmuz İlkokulunda yas var. Okul bahçesinde toplanan öğretmen ve öğrenciler, kazada hayatını kaybedenler için gözyaşı döktü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Kazada yaşamını yitiren öğretmen Ahmet Cebeci'nin de sınıfta öğrencileriyle ilgilenirken ve başarılı olanlara kurdele takarken çekilen görüntüleri İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Beş Temmuz İlkokulunda yas var.

Okul bahçesinde toplanan öğretmen ve öğrenciler, kazada hayatını kaybedenler için gözyaşı döktü. Öğrencilerden Aşina Bedir, kazada kaybettiği öğretmeni Ahmet Cebeci için yazdığı mektubu basın mensuplarıyla paylaştı.

Mektubunda yer alan "Sen çok iyi bir öğretmendin, hem de çok iyi" ifadeleriyle öğretmenini ne kadar çok sevdiğini anlatan minik öğrenci, mektubu, yaşamını yitiren öğrencilerin okuduğu 3/A sınıfının panosuna asılması için başka bir öğretmenine verdi.

Öğretmen İsmail Akay ise meslektaşı için yazılan mektubu gözyaşları içinde panoya astı.

Her yıl sonunda izinli olarak düzenlenen gezilerin yanı sıra velilerin de çeşitli etkinlikler planladıklarını belirten Akay, "Bu gezi de velilerimizin düzenlediklerinden bir tanesiydi. Maalesef böylesine üzücü bir sonuçla karşılaştık. Allah hepsine rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun." diye konuştu.

Öte yandan yaşamını yitiren öğretmen Ahmet Cebeci'nin de sınıfta öğrencileriyle ilgilenirken ve başarılı olanlara kurdele takarken çekilen görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Cebeci İskenderun Osmaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title