Haberler

Kazada Yaralanan Alman Öğrenci Yaşadıklarını Anlattı

Kazada yaralanan Alman öğrenci yaşadıklarını anlattı Kazada yaralanan 10 öğrencinin genel sağlık durumları iyiAFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan Alman uyruklu üniversite öğrencisi Cedric Hackert yaşadıklarını anlattı.

Kazada yaralanan Alman öğrenci yaşadıklarını anlattı

Kazada yaralanan 10 öğrencinin genel sağlık durumları iyi

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan Alman uyruklu üniversite öğrencisi Cedric Hackert yaşadıklarını anlattı.

Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 35. kilometresi Serban beldesi yakınlarında meydana gelen kazada yabancı uyruklu üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs devrilmiş 15'i yabancı uyruklu 17 kişi yaralanmıştı. Henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü yaşanan kazada yabancı uyruklu öğrencileri taşıdığı belirtilen Ahmet B. idaresindeki 34 TZ 5820 plakalı minibüs, Serban çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak sağ taraftaki refüje yan yatmıştı.

Kazada, Amina Krdzalıc, Samra Rozic, Said Casiç, Ahmed Babiç (Bosna Hersek), Zaina Nayep Al Trawneh, Haya Ameral Hashlamoun, Noor Walid Solimon Tou, Mallac Abdal Gani Hasan (Ürdün), Kobra Todil, Cedric Hackert (Almanya), Subhan Sultan (Pakistan), Dougmara Adamiag (Polonya), Cristobal Garcia Padill (Meksika), Maryam Abdınoor (Kenya), Souleymane Ouedraogo (Burkinafaso) isimli yabancı uyruklu öğrenciler yaralanmıştı.

Kazada yaralanan ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören Cedric Hackert, yaşadıklarını Almanca olarak anlatırken, kaza sırasında uyuduğunu ve diğer arkadaşları ile birlikte çok korktuğunu ifade etti.

"Öğrencilerin genel sağlık durumları iyi"

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hazım Bozca ise hastaneye sabah saatlerinde 10 hastanın başvuruda bulunduğunu ifade ederek, "Hastanemize başvuruda bulunan 10 hastanın gerekli tetkikleri yapılıp gözlem altına alındılar. Daha sonra 10 öğrencinin de yatışı yapıldı. Bunların hiç birisinin hayati tehlikesi yok. 4'ü Genel Cerrahi Polikliniğine yatırıldı öğleden sonra taburcu edilmeleri planlanıyor. 3'ü ortopedi servisine yatırıldı bunlardan da 1'nin öğleden sonra taburcu edilmesi planlanıyor. 2'ne cerrahi müdahalede planlanacak bunlardan birinin el kesiği var diğerinin ise kolunda yaralanma var. Bunlarından taburcu edilmeleri kısa sürede planlanacak. 3'de beyin cerrahi servisinde. Onlarında öğleden sonra taburcu edilmeleri planlanıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Serban Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title