Haberler

Kazada hayatını kaybeden futbolcu Fırat Sarıçam için tören düzenlendi

Maçtan dönen amatör futbol takımını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden futbolcu Fırat Sarıçam için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürllüğünde tören düzenlendi.

Maçtan dönen amatör futbol takımını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden futbolcu Fırat Sarıçam için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürllüğünde tören düzenlendi.

Sarıçam'ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bahçesine getirildi.

Vali Yardımcısı Halis Arslan, burada yaptığı konuşmada, umut dolu, çalışkan ve yetenekli bir sporcuyu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, "Genç yaşta bu dünyadan öteki dünyaya göç etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ise Sarıçam'ın milli takım alt yapısına çağrılan bir futbolcu olduğunu hatırlatarak, Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kulübüne başsağlığı diledi.

Hadi, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde de bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de genç futbolcu için Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Kazada bir kaburgası kırılan Sarıçam Burukspor Teknik Direktörü Salih Arıyürek (59) ise Sarıçam'ın istikbali olan bir oyuncu olduğunu belirterek, "Geçen yıl Adana karmasındaydı. 10 yaşından bu yana bizle futbol oynuyordu. 16 yaşında olmasına rağmen ligde oynayabiliyordu. Kapasiteli, kaliteli, dürüst, şahsiyetli ve kişilikli bir çocuğumuzdu" diye konuştu.

Törene Sarıçam'ın ağabeyi Ali Can Sarıçam, yakınları, sporcu arkadaşları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Törenin ardından Sarıçam'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

Adana'da dün Amatör Lig U-17 C Grubu'nda mücadele eden Sarıçam Burukspor'un oyuncularını taşıyan minibüsün Karataş ilçesi Yüzbaşı köyü yakınlarında devrilmesi sonucu 13 kişi yaralanmış, durumu ağır olan Fırat Sarıçam (16), tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Fazlı Bayram Hadi Adli Tıp Kurumu Sarıçam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title