Haberler

Kayserispor'da 6 Futbolcu Siftah Yapamadı

Güncelleme:

Sarı kırmızılı takımda 6 futbolcu Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada hiç forma giyemedi.

MUSTAFA ÖNAL - Kayserispor'da 6 futbolcu Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada hiç forma giyemedi.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ilk 12 haftada topladığı 9 puanla 17. sırada yer alan sarı-kırmızılıların kadrosunda 29 futbolcu bulunuyor.

Geride kalan haftalarda sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle puan kayıpları yaşayan Kayseri temsilcisinde ligde sezon başından bu yana 23 farklı futbolcu görev yaptı.

Teknik direktör Robert Prosinecki'nin ilk 12 haftada görev vermediği 6 futbolcu ise ligde daha siftah yapamadı.

Kayserispor'da geride kalan haftalarda, Kaleci Deniz Doğan Mehmet, defans oyuncusu Erdal Akdarı, forvet Babacar Diop ve orta saha futbolcuları Bilal Gülden, Samed Ali Kaya ve Engin Bekdemir'e Hırvat teknik adam Prosinecki hiç forma şansı vermedi.

Diop'u 6+0+4 kuralı etkiledi

Kayserispor'da Senegalli 20 yaşındaki forvet oyuncusu Babacar Diop, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sezon başında uygulamaya konulan 6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle kadroda kendine yer bulamadı.

Teknik direktör Prosinecki tarafından yabancı kuralı nedeniyle fazla tercih edilmeyen genç forvet, 6. haftadaki Kayseri Erciyesspor ile 7. haftadaki Gaziantepspor maçlarının ilk 18'inde kadroya alınmış ancak maçta oynayamamıştı.

Diop, 6+0+4 kuralının olmadığı geçen sezon ise 6 maçta forma giymişti.

Sarı-kırmızılılarda genç kaleci Deniz Doğan Mehmet, takımın iki tecrübeli kalecisi Ertuğrul Taşkıran ile Gökhan Değirmenci'nin kart cezası almamaları ve sakatlık yaşamamaları nedeniyle kendisine kadroda yer bulamadı.

Kayserispor'a sezon başında Ankaragücü'nden transfer edilen orta saha oyuncusu Bilal Gülden, alt yapıdan A takıma yükselen Samed Ali Kaya, sarı-kırmızılı ekipte 4. sezonunu geçiren Engin Bekdemir ve sol bek oyuncusu Erdal Akdarı, Prosinecki'nin tercihi nedeniyle maçlarda görev alamadı.

"Kadromuzdaki bütün oyunculara güveniyoruz, hepsi de çok kaliteli"

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, kadrolarındaki tüm futbolcuların çok değerli olduğunu söyledi.

Sezonun uzun bir maraton olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Kadromuzdaki bütün oyunculara güveniyoruz. Oyuncularımızın performanslarına göre hangi maçlarda oynayacağına en doğru kararı teknik direktörümüz Prosinecki vermektedir. Şu ana kadar kadroda yer bulamayan futbolcular çok istekli ve hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Hem ligde hem de kupada yolumuza devam ediyoruz. Bu futbolcularımızın da şans bulacakları haftalar gelecektir. Şans buldukları zaman da takımları için ellerinden gelen en iyi performansı göstereceklerine canı gönülden inanıyoruz." - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Robert Prosinecki Deniz Doğan Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title