Haberler

Kayseri Erciyesspor'un Yeni Teknik Direktörü Fatih Tekke

Güncelleme:

SAİ Kayseri Erciyesspor, teknik direktörlük görevine Fatih Tekke'yi getirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlüğe Fatih Tekke getirildi.

ANLAŞMA DETAYLARI DAHA SONRA

Kulüp başkanı Ziya Eren, Mehmet Özdilek'in istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi. Bu kapsamda anlaşma sağladıkları Fatih Tekke'yi göreve getirdiklerini belirten Eren, anlaşmanın detaylarını daha sonra paylaşacaklarını kaydetti.

4. TEKNİK ADAM

38 yaşındaki genç teknik adam Tekke, bu sezon Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker ve Mehmet Özdilek'in ardından Kayseri temsilcisinin 4. teknik direktörü oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Mehmet Özdilek Fatih Tekke Ziya Eren Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (19)

al takke ver külah:

Bende futbolcu olarak geldi sandım. Bu tekke ne zaman futbolu bıraktı ne zaman hoca oldu ya. 38 yaşında daha top oynar bu

7
0
yanıtYanıtla
petrol kralı el çufçuf bin bassar:

sucuk hoşş, pastırma hoşş, çemen hoşş. erciyesspor boşşş. . . . . . . . . . . . .

4
3
yanıtYanıtla
JihanMobil-IOS:

Deneme Tahtası

7
0
yanıtYanıtla
Amin:

HAYRLI OLSUN KAYSERIYE.

5
2
yanıtYanıtla
mustafa MemişoğlumobilWeb@haberler.com:

Hayırlı olsun fatih sultan tekke...

5
1
yanıtYanıtla
ABIZER:

sampiyon yapar bastirmacilari

4
2
yanıtYanıtla
Trabzonlu herif Mobil-IOS:

Derim Duymasın diplomasini iptal ettirir

3
2
yanıtYanıtla
FORMAYA DİKKAT!!:

Bu adam BJK takımında mı Fatih Tekke oldu da Bjk forması ile resim koyuyorsunuz, koysanız TRABZONSPOR formasıyla. Adam TS ile özdeşleşmiş bir futbolcu dikkatinizi çekeyim. Dikkat edin böyle şeylere. .

5
0
yanıtYanıtla
Trabzonlu herif Mobil-IOS:

Allah utandırmasın

3
1
yanıtYanıtla
MuradMobil-IOS:

Bi sen kaldıydın zaten, vuran kaçıyor buran kaçıyor

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title