Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki yatırım ve çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de faaliyetlerini sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki yatırım ve çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de faaliyetlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Pınarbaşı ilçesinin Hilmiye Mahallesi'ne oto korkuluk, Sarız ilçesinin Küçükkapaktepe Mahallesi'ne kar siperi, Develi ilçesinin Yaylacık Mahallesi'ne köprü ayak yapımı, Sarıoğlan ilçesinin Ömerhacılı-Üzerlik yoluna ikinci kat sathi kaplama yapımı gerçekleştirildi.

Ayrıca, Talas ilçesinin Sosun Mahallesi'ne oto korkuluk, Develi ilçesinin Satı Mahallesi'ne oto korkuluk, Sarız ilçesinin İmirzaağa Mahallesi'ne kar siperi, Bünyan ilçesi Sıvgın-Panlı yoluna temel malzeme serimi sıkıştırması ve Sarıoğlan ilçesinin Karaözü-Ebulhayır yoluna ikinci kat sathi kaplama yapıldı.

Bu yıl kırsal mahalleler için de 40 milyon lirayı aşkın asfalt yol ihalesi gerçekleştirildi.

Söz konusu yatırım ile kırsal mahallelerde toplam 600 kilometrenin üzerinde asfalt çalışması yapılması hedefleniyor.

Talas ilçesinde dev ekranda sinema keyfi

Talas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaz akşamlarında vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla başlatılan açık hava sinema etkinliği, iki noktada devam ediyor.

Hem Ali Dağı 360 Kafe yanında hem de yamaç paraşütü iniş alanında gerçekleşen organizasyonlarda, 37 metrekarelik dev ekranlarda gösterimi yapılan filmlere, bu hafta da yoğun ilgi gösterildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title