Haberler

Kayseri'de Asayiş Olayları

Felahiye ilçesinde mantar yiyen çocuk zehirledi.

Büyüktoraman beldesinde, annesinin mangalda pişirdiği mantardan yiyerek zehirlenen Ö.F.K, Felahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ö.F.K'nin tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

İncesu ilçesine bağlı Hamurcu köyünde M.Ö, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı eşi S.Ö'yü çakı ile kolundan yaraladı. İncesu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen S.Ö, kız kardeşi E.D'ye teslim edildi.

Gözaltına alınan M.Ö. ise, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Sarıoğlan ilçesine bağlı Tatili köyünde H.B, jandarmayı arayarak kendisine ait kamyonetin çalındığını bildirdi. Kamyonetini, borçlularından gizlemek için bir akrabasının evine sakladığı belirlenen H.B, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Talas ilçesine bağlı Sakaltutan köyünde, ailevi nedenle tartıştığı kızı A.İ'yi yumruk vurarak darp ettiği öne sürülen A.İ, gözaltına alındı. Tomarza Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.İ, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Baba A.İ. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kovalı köyünde, jandarmaya başvuran R.Ç, nikahsız olarak birlikte yaşadığı S.C. ile aralarında ayrı eve taşınma meselesi nedeniyle tartışma çıktığını, tartışmaya S.C'nin annesi Ü.C. ile babası M.C'nin de karışması sonucu çıkan kavgada, tekme ve yumrukla yaralandığını iddia ederek, şikayetçi oldu.

Yeşilhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.Ç, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan 3 kişi, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

-7 otomobilin lastiğini kestiler-

Küçükmustafa Mahallesi'nde, alkolün etkisiyle park halinde bulunan 7 otomobilin lastiğini kestikleri öne sürülen M.C.G, A.B. ve İ.S, yakalandı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polise başvurana A.A, telefonla arayan bir kişinin kendisini polis gibi tanıttığını ve 5 bin 300 lirasını dolandırdığını iddia etti.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Felek Caddesi'nde K.A.A, annesi misafirliğe gittiği evde, şişe içindeki tineri su zannederek içti.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan K.A.A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Yavuz Selim Mahallesi'nde M.H.K, annesi ile birlikte gittikleri komşularının evinde, kanepenin altında bulduğu ilacı yedi.

M.H.K, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Büyüktoraman Felahiye Kayseri İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title