Haberler

Kayseri CHP'li Arık: 'chp'li Genç Ifadeye Çağrılıyor da O Müdüre Neden Bir Şey Yok?"

CHP'li Arık: 'CHP'li genç ifadeye çağrılıyor da o müdüre neden bir şey yok?"CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 'Kayseri'de (Hayır diyenler şeytandır) diye paylaşım yapan okul müdürüne kimse bir şey demiyor, ancak (Biz cumhuriyeti böyle kurduk) diyen CHP Talas...

CHP'li Arık: 'CHP'li genç ifadeye çağrılıyor da o müdüre neden bir şey yok?"

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 'Kayseri'de (Hayır diyenler şeytandır) diye paylaşım yapan okul müdürüne kimse bir şey demiyor, ancak (Biz cumhuriyeti böyle kurduk) diyen CHP Talas Gençlik Kolları başkanımız polis tarafından gözaltına alınıyorö dedi.

Çetin Arık, İŞKUR aracılığıyla belediyelere alınacak olan geçici işçi alımlarında belediyeler arasında adaletsizliklerin olduğunu savunarak, 'Bu durumu İŞKUR Kayseri İl Müdürü'ne ilettim, Müdür, bana emir böyle geldi diyor. Sana bu emri kim verdi?" diye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, partisinin Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ile birlikte basın toplantısı düzenleyen CHP Kayseri İl Başkanı Çetin Arık, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamasında, 'Her yerde olduğu gibi Kayseri'de de bir zulüm ve baskı var. Böyle bir çalışıyoruzö ifadelerini kullanan Arık, İŞKUR üzerinden yapılan geçici işçi alımlarında adaletsizliklerin olduğunu savunarak, bu duruma tepki gösterdi.

CHP Talas Gençlik Kolları başkanı Bekir Gündoğan'ın 'Cumhuriyeti biz böyle kurduk' afişi nedeniyle polis tarafından ifadeye çağrıldığını ve daha sonra salıverildiğini anlatan CHP Milletvekili Çetin Arık, 'Talas Gençlik kolları başkanımızı ifadeye çağırdılar. Gerekçeleri Cumhuriyeti biz böyle kazandık afiş için. Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ifadeye çağrıldı" şeklinde konuştu.

'OKUL MÜDÜRÜNE NEDEN İŞLEM YAPILMADI'ö

Kayseri'de bir okul müdürünün hayır diyen vatandaşlara yönelik sosyal medya hesabından hakaret ettiğini ifade eden ve bu yöndeki paylaşımların yer aldığı kağıt çıktıları gösteren CHP Milletvekili Çetin Arık, şunları söyledi: 'Okul Müdürü Abdullah Yüksel, Hayriye Dabanoğlu Okul Müdürü. Logosu evet, buna dünde razıyım ama Facebook sayfasından paylaşımına bakın. Bakın diyor ki, 'hayır verecekler şeytan' diyor. Benim gençlik kolları başkanım Cumhuriyeti böyle kazandık diye ifadeye çağrılıyor, 'hayır verenler şeytandır' diyen okul müdürü ifadeye çağrılmıyor. Türkiye'de 80 milyon 1 kişiden büyük. Evet dersen 1 kişi, hayır dersen 80 milyon kazanır. Ben Milli Eğitim Müdürünü aradım. Bu konuda suç duyurusunda da bulunacağızö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Arık Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title