Haberler

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar: Vaka sayısında hızlı artış söz konusu, tedbirlere uyalım

Güncelleme:

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kentte alınan bütün tedbirlere rağmen vaka sayısında hızlı bir artışın söz konusu olduğunu belirterek, "Lütfen bizi maske kullanımı ihlali nedeniyle daha fazla ceza yazmak zorunda bırakmayın" dedi.

Adıyaman'da son dönemde artan vakalar sonrası Vali Mahmut Çuhadar ve Çelikhan İlçesi Kaymakamı Necdet Uçar'dan peş peşe uyarılar geldi. Vali Çuhadar, vaka sayısının son dönemde hızlı bir artış gösterdiğini belirterek, tedbirlere uymaları konusunda vatandaşları uyardı. Kaymakam Uçar ise "Mutlak suretle tedbirleri elden bırakmamaya özen göstererek sağlıklı yaşamayı devam ettirmeliyiz" dedi.

"VAKA SAYISINDA HIZLI ARTIŞ SÖZ KONUSU"

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısında hızlı bir artışın söz konusu olduğunu bildirerek, tedbirlere uyulması çağrısında bulundu.

Çuhadar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adıyaman'da vaka sayılarında artış olduğuna dikkati çekti. Kurallara uyulması çağrısında bulunan Çuhadar, şöyle devam etti:

"İlimizde alınan bütün tedbirlere rağmen ne yazık ki Kovid-19 vaka sayısında hızlı bir artış seyri söz konusudur. Sizlerden istirhamımız maske, mesafe, ve hijyen kurallarına titizlikle uymanızdır. Artık maskenizi gözlüğünüz, cüzdanınız, mendiliniz hatta bir giyim eşyanız gibi görüp benimsemeniz gerekiyor. Maskenizi toplu ortamlara, umumu açık yerlere giriş pasaportu olarak görün, kullanacağınız maske hem sizin hem de çevrenizin sağlığını koruyan elimizdeki vazgeçilmez en önemli unsurdur. Lütfen bizi maske kullanımı ihlali nedeniyle daha fazla ceza yazmak zorunda bırakmayın. Hepinizin sağlıklı kalması bizim için en değerli ödül olacaktır."

Adıyaman Valisi'nden vatandaşlara koronavirüs uyarısı: Vaka sayısında hızlı artış söz konusuAdıyaman Valisi Mahmut Çuhadar

"SALGINDA ALINAN TEDBİRLER ETKİSİNİ KAYBEDİYOR"

Öte yandan, Adıyaman'ın Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar da, koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Vatandaşların maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarının önemine dikkat çeken Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar, "Bu salgın alınan tedbirler neticesinde etkisini kaybediyor. Mutlak suretle tedbirleri elden bırakmamaya özen göstererek sağlıklı yaşamayı devam ettirmeliyiz" diye konuştu.

Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar'dan vatandaşlara koronavirüs uyarısı: Tedbirli olunÇelikhan Kaymakamı Necdet Uçar

"TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM"

Kaymakam Necdet Uçar, bulunduğu bütün ortamlarda vatandaşları uyararak koronavirüs mücadelesinde belirlenen kurallara uymalarını ve tedbirleri elden bırakmamalarını tavsiye etti.

BİR GÜNDE 35 ADRES KARANTİNAYA ALINDI

Vaka sayılarının son dönemde arttığı Adıyaman'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından, 5 Ağustos 2020 tarihinde alınan yeni karantina kararlarına göre 35 adres daha karantinaya alındı. Karantinaya alınan 35 adreste 38 vaka olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Çelikhan Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Gazi aktulum:

maske takmakla bitmiyor kahveler cay ocakları lokantalar herkes iç içe oturuyor 15 temmuzda kim sosyal mesafe kuralına uydu acaba bütün millet dışarıda ve ic icelerdi kapansin heryer verilsin 3 5 gün sokaga cikma yasağı

12
3
yanıtYanıtla
Leke:

Yaz cezayı.nasılsa bunlar yine akp ye oy verecek

5
10
yanıtYanıtla
Öykü:

Boşuna devleti devlet adamlarımızı suçlamayın sizde beyin yokmu uyun kurallara işte camiden bile bangır bangır bağırıyor müezzinler önlem alın diyorlar evinize gelip çay mı ikram etsinler bana bişey olmaz deyip hava atanları virüse yakalanırsa kendi haline bırakın cezasını çeksin

9
5
yanıtYanıtla
Funda:

Alınan tüm tedbirler deyince gülesim geldi.Sokaga çıkma yasağı uygulandığında dahi herkes sokaklarda ,şu anda bile çogunluk maskesiz dolaşıyor.

12
1
yanıtYanıtla
Dr x:

Ban bir ilçesinde hekimim covid polikliniği yok. Tum hastalar aynı yerde bakılıyor, söylüyorsun ekip yok adam yok diye geçiştiriliyor,

8
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

Ortalık bayram yeri gibi, insanlar ne kendine nede bir başkasının sağlığına saygı duyuyor. Hangi tedbirlerden bahsediyorsunuz. Hiçbir görevlinin işini yaptığını görmedik,

9
1
yanıtYanıtla
Nazlı:

Biz üç gün önce korana virüs yüzündn nenemizi kaybettik millet hiç bir şey yokmuş gibi yediyirmidort dışarda maskesiz geziyor

7
3
yanıtYanıtla
Ali üzen:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin suç sağlık bakanının devledimizin kurban bayramında dışarıya çıkma yaşamını kardılmayacaktı saten bizim millette mal oğlu mal öküzler hemen fırsattan yaralanım düğünler yaparsa nesile alanına akış yaparsa çarşıda hiç birşey olmamış gibi sosyal mesafeyi hiçe sayım maskesiz dolaşırsa iç içe olursa olacağı bu saygılarımla Ali üzen

yanıt3
yanıt2
Serseri:

Paniğe gerek yok şu fazla artış olan iller ile az corona olan iller arasında herhangi bir yasak varmı yok devlet milleti ölüme terk etmiş hiçbir önlem alma yok ancak ceza yazarım doymadınız daha milletin cebindeki 3 kuruş parayı almak dan ne zaman vazgeçeceksiniz

4
5
yanıtYanıtla
öööjjjöööö:

işinizi yapın oy kaybediçeksiniz diye affetmeyin. . .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title