Haberler

Kaymakam Sezgin: "2018 Yılı Bucak İçin Yatırım Yılı Olacak"

Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin, muhtarlarla bir araya geldi.

Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin, muhtarlarla bir araya geldi.

Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin'in başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Adem Şengül, İl Genel Meclisi Üyeleri ile merkez ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda Bucak Nüfus Müdürü Hatice Düz, muhtarlara nüfus müdürlüğü ve evlendirme ili ilgili bilgiler aktarırken, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Gönenç ise tarımsal ve hayvancılık konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Bucak Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahdet Nart de güvenlik konusunda bilgi verirken düğünlerde havai fişek ve silah atışlarının önlenmesi için muhtarlardan destek istedi.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin ise "2018 yılı Bucak yatırım yılı olacak. 2018 yılında Bucak'ta gerek merkezde şehircilik anlamında gerekse köylerimizde devletimizin vatandaşa yapmakla yükümlü olduğu altyapı hizmetlerinde ve sosyal hizmetlerde güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Toplantı sonrası Sezgin, muhtarlar ile öğle yemeği yedi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gönenç Ak Parti Bucak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title