Haberler

Kaymakam Pişkin ve Başkan Şahin Oyunu Kullandı

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin oyunu kullandı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin oyunu kullandı.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde toplam 142 sandığın bulunduğu Tosya ilçesinde oy verme işlemi saat 08.00'de başladı.

Oy verme işleminin başlamasıyla birlikte vatandaşlar oylarını kullanmak için sandıkların bulunduğu okullara gelmeye başladı. Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'de oyunu kullanmak için Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geldi. 1072 nolu sandıkta oyunu kullanan Kaymakam Deniz Pişkin çıkışta yaptığı açıklamada; "Bu saat itibariyle seçme hakkımı kullanarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Seçimlerin güvenli ortamda yapılabilmesi için gerekli tedbirleri aldık. Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Emniyet güçlerimiz, sandık kurulu görevlilerimiz sahadalar. Seçimlerin huzur içinde geçmesini diliyor, ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Şahin oyunu kullandı

Tosya Belediye Başkanı ve Ak Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin oyunu kullanmak için Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geldi. 1021 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Şahin çıkışta gazetecilere yaptığı açıklama; "Yerel bir seçim süreci yaşıyoruz. Bugüne kadar bütün siyasi partiler çalışmalarını yaptı, kendilerini anlattı. Sayın Cumhurbaşkanımız her defasında bu seçimlerin önemini anlattı, bizde sahada anlattık. Bütün sandıkları dolaştık. İlçemizde herhangi bir sorun yok. Huzur için bir seçim süreci geçiriyoruz. Halkımız kimi tercih ederse belediye başkanı o olacak. Ben seçimlerin ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deniz Pişkin Kazım Şahin Tosya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title