Haberler

Kaymakam Dündar Halkın Sofrasında

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, beraberindeki bazı kurum amirleriyle bir vatandaşın iftar sofrasına misafir oldular.

Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, beraberindeki bazı kurum amirleriyle bir vatandaşın iftar sofrasına misafir oldular.

Kaymakam Dündar, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Aslan, İlçe Müftüsü Fikri Göncü, İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürü Tuğrul Develioğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Efeoğlu ile Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur Mahallesi'nde ikamet eden İhsan Deniz adlı vatandaşın iftar sofrasına misafir oldular. Ev sahibi İhsan Deniz, İlçe Kaymakamı Dündar ve beraberindeki konuklarla aynı sofrada olmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

Çaldıran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar ise, vatandaşlarla birlikte iftar açmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, "İslam aleminde kardeşlik ve yardımlaşma bağlarının kabardığı bu bereketli Ramazan ayında, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek iftar sofrasını birlikte paylaşmak bizleri çok mutlu kılıyor. Ramazan boyunca vatandaşlarımızla aynı iftar sofrasında bulunmak bizleri de mutlu ediyor. Bu bereket ayında olduğu gibi her zaman vatandaşımızın yanındayız, yanında da olmaya devam edeceğiz. Devlet vatandaşıyla halkıyla vardır" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekin Dündar İhsan Deniz Çaldıran Yerel Haberler

title