Haberler

Eskişehir'de kaybolan minik Yusuf'un son görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Eskişehir'de dünden bu yana kayıp olan 10 yaşındaki Yusuf Gurubi'nin son görüntüleri bir işletme kamerasına yansıdı. İşletmenin önünden geçen Yusuf'un koşarak geçtiği ve ayağında ayakkabısının bulunmadığı görülüyor.

Eskişehir'de dünden bu yana kayıp olan Irak uyruklu 10 yaşındaki Yusuf Gurubi'yi arama çalışmaları devam ederken, küçük çocuğun görüntüleri bir işletme önünden geçerken güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Eskişehir'de dün saat 17.00'dan buyana kayıp olan yabancı uyruklu 10 yaşındaki Yusuf Gurubi'nin arama çalışmalarına devam ediliyor. En son akşam saat 22.00 sularında Uluönder Göletli Park'ta görülen otizm hastası minik Yusuf'un ayakkabılarının olmadığı ve en son üzerinde mavi bir tişörtün olduğu öğrenildi.

"KURBAĞA ADAMLAR DİDİK DİDİK ARIYOR"

Otizm hastası Yusuf'un arama çalışmaları için özel olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinden 'kurbağa adamlar' geldi. Eskişehir-Bursa karayolunun yanından geçen ait sulama kanalını köşe bucak arayan ekipler, Yusuf'un izini sürüyor. Yusuf'un düştüğü tahmin edilen sulama kanalında derinliğin 1 buçuk metre olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI ANBEAN KAYDETMİŞ

Minik Yusuf'un ise son görüntüsü bir işletme kamerasına yansıdı. İşletme önünden geçtiği görülen Yusuf'un hızlı adımlarla ve koşarak gittiği ve ayağından ayakkabısının bulunmadığı görülüyor. Polis ekipleri Yusuf'un son görüntüsü üzerinde durarak çalışmalarını hızlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eskişehir Otizm Irak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

12345:

Insâllah sag sag salim bulunur

3
0
yanıtYanıtla
Dogaci:

Çocuk korkmuş birilerinden kaçıyor belli

1
0
yanıtYanıtla
Erkan:

Ne oluyor bunlara

0
0
yanıtYanıtla
.:

bu çocuk çıplak ayaklarla birinden bir şeyden kaçıyor ve korkuyor tedirgin hareketler sarf ediyor bunun ailesi sorguya alındı mı acaba ?? otizm hastası bir yavru nasıl başı boş bırakılır ?

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Hayat ne kadar acımasız ????

0
0
yanıtYanıtla
YD:

BU GÖRÜNTÜLERİ GÖRENLERİN BU ÇOCUĞUN KORKTUĞU VE YALNIZ OLDUĞUNU FARK ETMEMELERİ GARİP DEĞİLMİ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title