Haberler

Kayıp Arda Kural, Hastanede Bulundu

Güncelleme:

Arda Kural'ın geçtiğimiz günlerde kayıplara karıştığı iddia edilmişti. Kural'ın annesi Gülnur Kural'ın da oğlunu kapı kapı dolaşıp aradığı söyleniyordu.

BELEDİYE YARDIM ELİ UZATTI

Yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden zor günler geçiren oyuncu Arda Kural'ı, Kanaltürk ekibi ortaya çıkardı. Ünlü oyuncuya Büyükçekmece Belediyesi'nin yardım eli uzattığı ve Balıklı Rum Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

EV TAHSİS EDECEKLER

Belediye, hastaneden çıktıktan sonra sağlıklı bir ortamda tedavisini sürdürmesi için Kural'a ev tahsis etmeye hazırlanıyor. Kural'ın, bir süre annesi Gülnur Kural'la yaşamak istemediği de öğrenildi.

YILDIZ ASYALI: YARDIM ETMEK İSTİYORUZ AMA...

Oyuncunun yakın arkadaşı Yıldız Asyalı, "Arda'ya yardım etmek istiyoruz. Ama o çok asi, hayatta yardımı kabul etmez. Talepte bulunmaktan bile korkuyoruz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yıldız Asyalı Arda Kural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (62)

babur:

ya reklam yapıyo be salak var karşısında sanki

3
22
yanıtYanıtla
gökhan:

bu da amma sıktı banane kardeşim yaaa bırakın adamı kafayı yemiş zaten

5
16
yanıtYanıtla
KET GERÇEKLERİ:

SİZ BU ADAMA DELİ YADA ŞİZOFREN VEYAHUT AKIL YOKSUNU HERİF GİBİ DAVRANDIĞINIZ SÜRECE YADA TOPLUMDA RENCİDE EDECEK TAVIRLAR SERGİLEDİĞİNİZ SÜRECE BU ADAM İYİLEŞECEĞİ VARSADA İYİLEŞEMEZ ÇÜNKÜ ADAMDA GURUR VARA KAREKTER VAR ONUR VAR SİZ BU ADAMI DEĞİLDE ÇÜRÜMÜŞ GELECEK YENİ NESİLLERİ OLUŞTURANLARI ARAYIP BULUP İLAN YAPIN YAZIK BU ADAMA

19
1
yanıtYanıtla
Nermin:

Çook şükür Rabbime.. İnşallah daha iyi olur.

18
0
yanıtYanıtla
tracers:

bu deliden de bıktık artık bi sorunumuz bu kaldı sanki kapatın tımarhaneye tedavi edin , altı üstü iki tane dizide oynamış on beş sene önce, sanki türk sinema tarihini bu yarattı, abartıkça abrttılar !!1

11
7
yanıtYanıtla
Ah guzel ulkemMobil-ANDROID:

Bir şehidin ailesine yardim etseniz daha iyi olmaz mi

5
12
yanıtYanıtla
...s:

Türkiyenin en büyük derdi arda kural hergün sitede haberi var

13
4
yanıtYanıtla
bir anne daha:

Eyy belediye sana sesleniyorum bi arda kuralmi var yardima muhtac ??? Disarda onlarcasi var cik bi bak ! Arda ünlü diyemi bu torpilll ???

10
7
yanıtYanıtla
AloMobil-IOS:

O yada bu. Gencecık bırıne el uzatılmış. Ne mutlu. Ihsallah saglıgına kavuşur.

17
0
yanıtYanıtla
haydar can:

Cokta umrumda Bunun ki tamamen simariklik

1
15
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title