Haberler

Kaybolan Alzeihmer Hastası Şirinevler'de Bulundu

EŞİ, kızı ve torunuyla birlikte bayram tatili için Stutgart'tan İstanbul'a geldikten sonra Atatürk Havalimanı'nda kayıplara karışan 68 yaşındaki Alzheimer hastası İsmail Aslan 24 saat sonra Şirinevler'de ortaya çıktı.

EŞİ, kızı ve torunuyla birlikte bayram tatili için Stutgart'tan İstanbul'a geldikten sonra Atatürk Havalimanı'nda kayıplara karışan 68 yaşındaki Alzheimer hastası İsmail Aslan 24 saat sonra Şirinevler'de ortaya çıktı.

Ayaklarında ayakkabıları olmayan ve düştüğü için de burnu kanayan İsmail Aslan'ı Şirinevler semtinde gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Şirinevler karakolundan gelen bir polis ekibi İsmail Aslan'ı teslim aldı ve karakola götürdü. Poliste kaydı olduğu için hemen akrabalarına haber verildi ve İsmail Aslan dünden beri kendisini arayan kardeşi Arif Aslan'a teslim edildi.

Arif Aslan abisi İsmail Aslan'a kavuştuktan, " Çok şükür Allah abimi bizlere bağışladı. Hiçbir şey hatırlamıyor. Ayağındaki ayakkabıları yoktu. Bir yerde bıraktı mı, çalındı mı bilmiyoruz. Her halde düşmüş ve burnuda kanamış. Ama en önemlisi cebindeki pasaporta dokunulmamış. "

TUVALETTE KAYBOLMUŞTU.

Alzheimer hastası olan İsmail Aslan dün saat 13.00'de Stutgart'tan İstanbul'a geldi. İsmail Aslan yürüyebildiği halde yaşlı ve rahatsız olduğu için ailesi tarafından geldiği şirket THY'den tekerlekli sandalye istendi. İsmail Aslan tekerlekli sandalyede olduğu için ayrı bir yerden geçerken,  beraberinde geldiği eşi, kızı ve torunu ise normal yolcuların geçtiği yerden pasaport kontrolundan geçti. Bekleme salonuna geçildiği yerde beklenirken İsmail Aslan tuvalete gitmek istedi. Görevli Aslan'ı tuvalete götürdü. İsmail Aslan, kapıda bekleyen görevlinin bir anlık dalgınlığı sonrası tuvaletten çıkıp gitti. Aile yarım saat bekledikten sonra görevlinin yanına geldi. Ancak tüm aramalara rağmen İsmail Aslan tuvalette bulunamadı. Hemen çevrede aramalara başlayan aile üç saat süren çabalarına rağmen İsmail Aslan'ı bulamadı.

SON OLARAK METRO YOLUNDA

Aslan ailesi babalarının kaybolması üzerine Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne başvurdu. Burada yapılan kamera incelemelerine göre İsmail Aslan son olarak metro katında metroya doğru yürürken görüldüğü tespit edildi.

İsmail Aslan'ın kardeşi Arif Aslan bugün sabah erken saatlerden itibaren tekrar akrabaları ve polisle  birlikte Atatürk Havalimanı çevresinde araştırmalara devam  etti. Son olarak saat 11.00 ' de abisinin kayıp tutanağını karakoldan aldıktan sonra bir kez daha Atatürk Havalimanı çevresinde arama yaptı. Buradan umudunu kesen Arif Aslan bizzat çevre karakollara başvurdu.

Arif Aslan'ın bu çabaları devam ederken Şirinevler Karakolundan gelen bir haberle mutlu oldu. Karakola gidip abisin teslim alan Arif Aslan polislere teşekkür ederek İsmail Aslan'ı alıp eve götürdü.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aslan Şirinevler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title