Haberler

Kaya Çilingiroğlu'nun Oğlu, Muhabirleri Görünce Babasını Tanımazlıktan Geldi

Güncelleme:

Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kara Çilingiroğlu, fotoğraflarının çekildiğini görünce babasını tanımazlıktan geldi.

Habertürk'ün haberine göre Bodrum'da bir arkadaşıyla hover board'a binen Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu, babasını tanımazlıktan geldi.

BABASININ TANIMAMAZLIKTAN GELDİ

Bodrum'da bir arkadaşıyla görüntülenen Çilingiroğlu, gazetecilerin fotoğraflarını çekmesi üzerine "Neden fotoğrafımı çektiniz?" dedi. Gazetecilerin "Çünkü Kaya Çilingiroğlu'nun oğlusun" cevabının ardından Hüseyin Kaya Çilingiroğlu "Ben o değilim. Vallahi tanımıyorum ağabey" diyerek arkadaşıyla oynamaya devam etti.

Kaya Çilingiroğlu'nun Oğlu, Muhabirleri Görünce Babasını Tanımamazlıktan Geldi

Hüseyin Kaya Çilingiroğlu, Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç'la olan evliliğinde dünyaya geldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Habertürk Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (56)

ket10:

sorsan babasıda ferayeyi tanımıyodu yıllar önce

31
2
yanıtYanıtla
Alphan İnan:

Küçük çocuğu, rahatsız etmeye utanmıyormusunuz.

29
0
yanıtYanıtla
çağlar:

çocukları rahat bırakın

28
0
yanıtYanıtla
Yazık ya:

Çocukları rahat bırakın,

26
0
yanıtYanıtla
NİDA:

Bu uyarı gazetecilere gitsin. Ne bekliyorlardı bacak kadar çocuktan?

yanıt5
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

başka işininiz yokmu ulen ampuller

25
1
yanıtYanıtla
Cem:

Ne güzel hava derdine düşmemiş, normal bir çocuk işte :)

24
1
yanıtYanıtla
huri:

tanımıyordur belki de. .

20
2
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Bekleme yapma!

yanıt3
yanıt2
huri:

napam

yanıt4
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title