Haberler

Kato'dan şehitlere ve ailelerine anlamlı hediye

Güncelleme:

Kato'dan şehitlere ve ailelerine anlamlı hediye Öğrencilerin klipleri tıklanma rekorları kırdı Terör bitti öğrenci ve öğretmenler klipler çektiŞIRNAK - Şırnak'ta öğrenciler ve öğretmenler 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı eteklerinde şehitlerin anısına klip çekti.

Kato'dan şehitlere ve ailelerine anlamlı hediye

Öğrencilerin klipleri tıklanma rekorları kırdı

Terör bitti öğrenci ve öğretmenler klipler çekti

ŞIRNAK - Şırnak'ta öğrenciler ve öğretmenler 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı eteklerinde şehitlerin anısına klip çekti. Terörün bitmesinin ardından oluşan huzurla birlikte öğretmen ve öğrenciler tarafından çekilen klip tıklanma rekorları kırdı. Teröristlerin ikinci 'Kandil' olarak adlandırdığı Kato Dağı'nda güvenlik kuvvetlerinin sağladığı huzur ile artık bölge halkı çok rahat.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Boğazöğren Ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi Ayşe Tarhan öğretmenleriyle beraber Kato Dağı'nın dibinde şehit ve ailelerine anlamlı bir klip hazırladı. İlahi ve şarkı seslendiren öğrenci ve öğretmenlerin bunları sosyal medya hesaplarında paylaşması tıklanma rekoru kırdı. 3 dakikalık videoyu kendi imkanlarıyla klipleştiren öğretmen ve öğrenciler terörün bittiği dağlarda artık huzur var dedi. Bir zamanlar teröristlerin girilemez dedikleri ikinci 'Kandil' olarak adlandırdıkları 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı'nda güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde teröristlerden temizlenmiş ve yerini huzura bırakmıştı. Öğrenciler muhteşem doğası ve havasıyla baş döndüren Kato Dağı eteklerinde kliplerini çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı. 15 yaşındaki Ayşe Tarhan çektiği klibi şehitlere armağan ettiğini söyledi. Tarhan, "Öğretmenlerimle beraber bir klip hazırladık. Bunu paylaşınca herkes tarafından beğenildi. Çok mutlu oldum. Çok sevindim. Eskiden Kato Dağı'nda sürekli çatışma vardı, şimdi çok huzur hakim bizde bu dağın karşısında klibimizi çektik. Bu klibi tüm şehit ve şehit ailelerine armağan ediyorum. Okulumuz bir köy okulu olduğu için çok eksiğimiz var. Ses sistemi cihazımız olmadığı için güzel bir klip yapamadık. Olsaydı çok güzel klip çekerdik" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya okullarında eğitim seferberliği başlattıklarını söyledi. Çelikkaya, "Aynı zamanda öğretmenlerimiz öğrencilerle beraber sürekli etkinlikler yapıyor. Kaymakamlığımızın geçen yıl hayata geçirdiği bir çok proje var. Bu projelerle eğitim öğretime bu yıl eksiksiz başladık. Bu güzel çocuğumuzun klibi bizleri çok mutlu etti. Herkes klibi paylaştı. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kato Dağı Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title