Haberler

Kastamonu'da Mermer Ocağında Patlama! 2 İşçi Can Verdi

Güncelleme:

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde bir mermer ocağında meydana gelen patlama sonucu ilk belirlemelere göre 2 işçi hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde bir mermer ocağında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 2 işçi hayatını kaybetti.

KOPAN MERMER PARÇASI İŞ MAKİNESİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada,ilçeye bağlı Turnacık köyünde özel bir firma tarafından işletilen mermer ocağındayamaçtan kopan kaya ve mermer parçalarının iş makinesinin üzerine düştüğünüsöyledi.

2 İŞÇİ CAN VERDİ

İş makinesinde bulunan Recep Kayan ve Cemal Aysan'ın ağıryaralandığını belirten Karadeniz, işçilerin kaldırıldıkları hastanede yaşamlarınıyitirdiklerini aktardı.

Karadeniz, olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Ağlı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Veysel gunbay:

Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah sabır versin

8
1
yanıtYanıtla
ref:

karder fıtrat geciştir sorumlusu yok istinat duvarı cöker sorumlusu yok ehit olur sorumlusu yok Maden ocağı Cöker sorumlusu yok ama bir tane yazı yaz hemen tutuklarlar nasıl bir dünyadayız yada ülkedeyiz anlamadım

7
1
yanıtYanıtla
Av.Hakan Tamgüç:

Kardeşlerime Allah''tan Rahmet Diliyorum. Mekanları Cennet Olsun. Çok Üzgünüm. Milletimizin Başı sağolsun. Bundan kim sorumluysa Hesabını verecek.

3
1
yanıtYanıtla
Emekçi:

Emekçi bayramında böyle bir haber duymak çok üzücü ve düşündürücü, olayda ihmali olan kim varsa biran önce yargı önüne çıkması gerekir. İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu bir ülkede ekmek uğruna çalışmak zorunda olan emekçi kardeşlerime Allah''tan sabır ve kolaylıklar diliyorum.

4
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

AMİN. . .

yanıt0
yanıt0
Yazık:

Allah rahmet eylesin ailelere sabır versin

4
0
yanıtYanıtla
Duyarlı bir vatandaş:

İş ve işçi (çalışan) sağlığı, güvenliği ne kadar önemseniyor ve denetleniyor?alınan tedbirler yeterli mi? Denetimler düzgün yapılıyor mu? Çalışanların sağlığına ve güvenliğine yeterince önem veriliyor mu? Yoksa her şey göstermelik ve formaliteden mı yapılıyor? Çalışan memnuniyeti neden yok? HEPSİ CİDDİ VE TARAFSIZ OLARAK ARAŞTIRILMALI.

3
0
yanıtYanıtla
Cahoni:

Allah rahmet eylesin

2
1
yanıtYanıtla
canan:

allah kalanlara sabır versin gidene rahmet inşallah

2
0
yanıtYanıtla
ACI:

İşçi Bayram''ında hayatını kaybeden işçilerimiz. . Ne acı bir durum.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title