Haberler

Öksüz: Özer Hurmacı'yı Satacağız

Güncelleme:

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Özer Hurmacı'yı elden çıkaracaklarını söyledi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 3. sırada bitirmelerinin başarı olduğunu ve şampiyonluk yarışının içinde olduklarını söyledi.

Süper Lig'de tarihinin en iyi dönemini geçiren ve ilk defa devreyi ilk 3 içinde bitiren Kasımpaşa'nın iyi bir performans ortaya koyduğunu anlatan Öksüz, AA muhabirine sezonun ilk yarısını şöyle değerlendirdi:

"İlk yarıda beklediğimizden daha iyi bir performans sergiledik. Kurduğumuz kadro sonucunda sezon sonu beklentimiz de ilk 5 içinde yer almak. Uzun bir süre ikinci sıradaydık ama son hafta üçüncü sıraya geriledik. Böyle bir performans tarihimizde ilktir. Takımımızın performansından mutluyuz."

İkinci yarıda daha iddialı bir Kasımpaşa olacağını vurgulayan Öksüz, "İlk yarıda biraz daha dikkatli olsaydık lider Fenerbahçe'nin ulaştığı puana yaklaşabilirdik. Bazı maçlardaki şansızlıklar, hakem hataları olmasaydı liderle daha az puan farkı olabilirdi. İkinci yarıya daha iyi hazırlanacağız ve başarılı olacağız" diye konuştu.

"Şampiyonluk yarışına girmek istiyoruz"

Kasımpaşa'nın iddialı bir takım olduğunu belirten Hasan Hilmi Öksüz, şampiyonluk yarışı içinde olmak istediklerini dile getirdi.

Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ve takviyeler de yapacaklarını anlatan kulüp başkan vekili Öksüz, "Kasımpaşa'nın iddiası şampiyonluk yarışına girmek. Yakalayabilir miyiz, bilmiyorum ama rüyamız, hayalim ve iddiamız budur. Artık ligde kalmaya oynayan bir takım değil, şampiyonluklar kovalayan bir takımız" diye görüşlerini aktardı.

Transfer çalışmaları

Devre arası transfer döneminde kadrolarını güçlendireceklerini vurgulayan Öksüz, Almanya'nın Stuttgart takımında oynayan gurbetçi futbolcu Tunay Torun ile ilgilendiklerini söyledi.

Almanya'da oynayan Türk futbolcularla ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Öksüz, "Henüz kimseyle imza atmadık. Sezon başından beri transferlerle ilgili çalışmalarımız var. Tunay Torun ilgilendiğimiz bir oyuncu ama henüz bir anlaşma yapmadık. Artık transfer çalışmalarına odaklanacağız.  Devre arasında başarabildiklerimizi alacağız. Avrupa kupalarına gidersek bize katkı verecek yıldız yabancı oyuncular da getireceğiz."

Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Özer Hurmacı ile yollarını bu transfer döneminde ayıracaklarını kaydeden Öksüz, "Henüz, Özer ile ilgili kimseyle görüşmedik. Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor'un ilgilendiğini biliyoruz. Özer Hurmacı bizde kadro dışı kalan bir futbolcu ve bu transfer döneminde mutlaka bir takıma satacağız. Trabzonspor'un ilgilendiğini basından duyuyoruz. Özer, Trabzonlu olduğu için tercihi bu kulüpten yana olabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Hilmi Öksüz Özer Hurmacı Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title