Haberler

Kartepe Belediyesi Nisan Meclisi Toplandı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Nisan ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında, 2. Oturumu da Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında meclis üyeleri Ergül Şirin ve Caner Akçil dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi.

Başkan Üzülmez, Nisan ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği açılış konuşması ardından gündem maddelerini görüşmeye açtı. Denetim Komisyonu Raporu bilgi sunumu ardından 1. Oturumda seçimler gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda Meclis 1. Başkanvekilliğine Zafer Arat, Meclis 2. Başkanvekilliğine Murat Sabri Çakır, meclis katipliklerine Faruk Sarman ve Sevim Balaban, Encümen Üyeliklerine de Zafer Arat, Nurdane Erişti ve Hikmet Çelebi yapılan gizli oylama sonrası seçildi.

Encümen ve Komisyon Üyeleri Seçildi

İhtisas Komisyonları üyelerinin seçiminde ise şu isimler yer aldı;

Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri; Ahmet Atlı, Selahattin Aktop, Ahmet Sağırkaya, Ergül Şirin ve Temel Ofluoğlu

İmar ve Şehircilik Komisyonu üyeleri; Salih Aydın, Erol Yılmaz, Nebahat Kılıç, Tahsin Varol ve Nilay Merttürk

Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeleri; Sevim Balaban, Kemal Bayraktar, Şaban Akyıldız, Ercan Akçil ve Serap Özmen

Türlü İşler Komisyonu üyeleri; Orhan Akyüz, Şaban Akyıldız, Sevim Balaban, Faruk Sarman ve Hilmi Selçuk

Çevre Komisyon üyeleri; Şaban Akyıldız, Sevim Balaban, Kemal Bayraktar, Ercan Akçil ve Musa Kazım Ejderoğlu

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri; Ercan Akçil, Faruk Sarman, Orhan Akyüz, Kemal Bayraktar ve Nezih Yılmaz

Toplantıda Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Köseköy Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazın satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Maşukiye Mahallesi'nde uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis üyeleri teklif yazılarını da görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havalesini oy birliği ile kabul etti.

Nisan Ayı 1. Birleşim 2. Oturumunda "2015 mali yılı idare faaliyet raporu" ile ilgili teklif yazısı Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığındaki meclis üyeleri tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemde yer alan yurt dışı görevlendirmesi ile ilgili teklif yazısı ile Bulgaristan'ın Torlak Belediyesi ile mevcut kardeş belediyecilik kararının iptal edilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Bayraktar Zafer Arat Balaban Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title