Haberler

Kartal'ın Kalesi Düştü

Runje, Tedbirli Olarak Pfdk'ya Sevkedildiği İçin, Murat Şahin ve Paftakımı'nın Birinci File Bekçisi Korcan da Sakat Olduklarından Dolayı Oynayamıyor. Başka Kalecisi Olmayan Siyah Beyazlılar, Antalyaspor Maçında Kaleyi 17 Yaşındaki Erdem'e Teslim Edecek.

Runje, tedbirli olarak PFDK’ya sevkedildiği için, Murat Şahin ve PAFTakımı’nın birinci file bekçisi Korcan da sakat olduklarından dolayı oynayamıyor. Başka kalecisi olmayan siyah beyazlılar, Antalyaspor maçında kaleyi 17 yaşındaki Erdem’e teslim edecek.

BEŞİKTAŞ’ta kaleci paniği... Vedran Runje’nin tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilmesi ve Murat Şahin ile PAF Takımı’nın birinci file bekçisi Korcan’ın sakat olması, siyah beyazlı takımı kalecisiz bıraktı. Beşiktaş, cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçına PAFTakımı’nın 17 yaşındaki yedek kalecisi Erdem Köse ile çıkacak.

Runje F.Bahçe maçında da yok

Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Sakaryaspor-Beşiktaş maçının temsilcileri Levent Korkmaz ve Bülent Bayazıt, Futbol Federasyonu’na gönderdikleri raporlarda, Runje’nin tribünlere doğru el hareketi yaptığını ve cinsel organını gösterdiğini yazdılar. Her iki temsilci de, "Runje, maçtan sonra seyircilere doğru el hareketi yaptı ve eliyle iki rakamını göstererek, ’ikinci lige düştünüz’ mesajını verdi. Seyirciler çok büyük tepki gösterdi. Bu tepki üzerine Runje, eli ile cinsel organını tuttu ve seyircileri kışkırttı" şeklinde ifade kullandı. Korkmaz ve Bayazıt’ın bu raporları üzerine, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilen Runje, talimatlar gereği takımının bu hafta Antalyaspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek. Asgari 2 maç ceza alması gereken Runje, bu durumda Fenerbahçe ile yapılacak Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında da oynayamayacak. Runje’nin cezası önümüzdeki hafta salı günü belli olacak.

Genç takımdan kaleci istediler

Beşiktaş’ın ikinci kalecisi Murat Şahin de geçen hafta dizinden sakatlandığı için gözler PAF Takımı’nın birinci file bekçisi Korcan’a çevrildi. Ancak Korcan, büyük bir tesadüf eseri dünkü idmanda sağ diz ön çapraz bağları kopunca, forma giyme şansı kalmadı. Kalede yaşanan bu kriz üzerine Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, alt yapı koordinatörü Mehmet Ekşi ve kaleci antrenörleri Necmi Mutlu,Mete Bozkurt ile görüşüp, kaleci istedi. Ekşi, Mutlu ve Bozkurt, PAFTakım’ın yedek kalecisi Erdem Köse ile B Genç Takım’da yer alan Uğur Araz ve Umut Kaya’yı tavsiye etti. Üçü de 17 yaşında olan genç kaleciler bugün A Takım’la antrenmana çıkacak. Uğur ve Umut’a nazaran daha tecrübeli olması nedeniyle Antalyaspor maçında kaleyi Erdem’in koruması bekleniyor. Bu arada Kulüp sağlık kurulu başkanı Prof. Dr. Mete Düren, kaleci Murat’ı Antalya maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Raporlar kasıtlı

KALECİ Runje’nin, Sakaryaspor maçından sonra tribünlere yaptığı hareketler nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilmesine, Beşiktaş yönetimi sert tepki gösterdi. Dün toplanarak konuyu görüşen yöneticilerden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan ve Celal Kolot, Runje’nin ceza almasına yol açacak raporları yazan Futbol Federasyonu temsilcileri Levent Korkmaz ve Bülent Bayazıt’ın adil davranmadığını öne sürerek, "Maç sırasında Cangele, Runje’yi sürekli tahrik etti, hatta tükürdü. Sakaryaspor taraftarları da maçtan sonra Runje’ye ağza alınmayacak küfürler yağdırdı. Temsilciler bunları dikkate almadan sadece Runje’nin yaptığı hareketleri rapora yazıyor. Bu işte kasıt olduğuna inanıyoruz" dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title