Haberler

Kayınpederin damadını öldürdüğü anlar kamerada!

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da Adnan Yılmaz isimli vatandaş, tartıştığı eski kayınpedeleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Dehşete düşüren olayda cinayet anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kartal'da geçtiğimiz aylarda kayınpederin tarafından öldürülen Adnan Yılmaz'ın bıçaklanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yakacık'da yaşanan olayda, iddiaya göre boşandığı eşi ve ailesi tarafından çocuğu kendisine gösterilmeyen Adnan Yılmaz, çocuğunu görmek için eski kayınpederinin evine gidince aralarında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada kayınpeder, eski damadını bıçaklayarak ölümüne sebep oldu. Olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kayınpederin damadını öldürdüğü anlar kamerada!

Kartal'da geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda, iddiaya göre Adnan Yılmaz isimli vatandaş, öğretmen olan eşinden boşandı. Fakat boşanmanın ardından eski eşi ve ailesi Yılmaz'a çocuğunu göstermiyordu. Eşiyle beraber olan çocuğuyla bir süre ayrı kalan Adnan Yılmaz, eksi kayınpederinin kendisine çocuğunu göstereceğini söylemesi üzerine bir akşam iş çıkışında kayınpederinin evine gitti. O sırada Yılmaz ile eski kayınpederi ve kayınvalidesi arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada kayınpeder, eski damadını bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz'ın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Yılmaz'ın organlarını bağışladı. Eski damadını öldüren kayınpederin ise olaydan sonra tutuklandığı öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan, Adnan Yılmaz'ın eski kayınpederi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde eski damat ile kayınpeder sokak ortasında kavga ediyor. Adnan Yılmaz kayınpederini yere yatırarak vurduğu görülüyor. Kavgadan sonra iki şahsı vatandaşlar ayırıyor. Kavga sonrası kayınpeder ilk önce aracına yöneliyor daha sonra ise eski damadı ile yine tartışmaya başlıyor. Tartışma esnasında kayınpeder elindeki bıçağı Adnan Yılmaz'a savuruyor. Aldığı bıçak darbeleriyle Adnan Yılmaz yere düşüyor. Bıçaklanan Adnan Yılmaz, yerde yaralı halde yatarken olay yerine ambulans geldiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adnan Yılmaz Yakacık Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (62)

HURİYE:

Evlilik kurumu denen saçma sapan tarihte kalmış günümüzde hiçbir anlamı olmayan teslimiyetin felaketleri hemen hergün olan

14
34
yanıtYanıtla
Xyz:

Muhtemelen evde kaldığın için evlilik kurumuna bu kadar kızgınsın :)))

yanıt18
yanıt3
kara:

bana göre değil bu aile olma hikayeleri tek takılmaktır hayat 47 yaş evlenmem kaçtane talip oldu bayanlardan evlilik kusura bakmayın kelepçe hayat fri takılmaktır. . . evliler anladı beni

23
19
yanıtYanıtla
CABBAR:

sen yaşlanınca görürsün

yanıt5
yanıt2
Ramiz karaaslan:

Adamın yaşlanmaya niyeti yoksa yeğen istrdiğin kadar su tut nafile...

yanıt0
yanıt0
Fırat:

Kara bu yaşa kadar evlenmediysen zaten istesende evlenemezsin . Bak 28 yıllık evliyim hanım ölse 1 ay sonra yine evlenirim

yanıt1
yanıt2
vedat suyusal:

her ne koşulda olursa olsun. . damat denılen saygısız , bence kayınpederine saydı duymalıdır. insanlar buyklerımıze saygı duymalıki hersey güzel olsun. gereksiz yorum yapmayın büyüklere saygı ve yaslı ınsanlara saygı olmalı. . . cok üzüldüm ikisi içinde :((

10
26
yanıtYanıtla
ömürlük nafaka kalksın:

saçma sapan medeni kanunumuz var arkadaş adamın maaşının tamamı nafakaya gidiyor hiç görmediği çocuğuna ömür boyu nafaka ödüyor. kadın oturduğu yerde adamın parasını yiyor gidip elin adamıyla nafaka parası ile eğleniyor. . babada bir ömür aldığı maaşla kıt kanaat yaşıyor. . nasıl bir sistem var arkadaş ondan sonra neden aile içi şiddet oluyor diyorlar sebep sistemimiz yanlış adaletimiz

32
4
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Cehalet cehalet cehalet baska bir sey demiyorum..

35
0
yanıtYanıtla
ömer turan:

aile içi malesef böyle olaylar oluyor. evlenen karısını alsın uzak memlekete gitsin kaynana kayınpeder derdi çekilmiyor facialara sebep oluyor.

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title