Haberler

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişinin ayakları koptu

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da, yerlerin de ıslak olması nedeniyle direksiyonun hakimiyetini kaybeden sürücü aracıyla bariyerlere çarptı. Kazada şoförün ve yolcu koltuğunda oturan şahsın ayakları koptu.

Kartal Cevizli mevkii D-100 KarayoluAnkara istikametinde saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ahmet Kaan Aksu yönetimindeki otomobil, yerlerin de ıslak olması sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

BARİYER, OTOMOBİLE OK GİBİ GİRDİ

Çarpmanın etkisiyle bariyer, otomobilin sol tarafından ok gibi girerek şoför ve yolcu koltuğunda oturan Emirhan Karaca'nın ayaklarını kopardı. Kaza sonucu iki kişi otomobil içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirirken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kartal'da bariyere çarpan otomobildeki 2 kişinin ayakları koptu

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesi devam ederken polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kartal'da, bariyere çarpan otomobildeki 2 kişinin ayakları koptu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kartal Haberler

500

Yorumlar (29)

emre:

Türkiye de bariyerler can korumuyor can alıyor malesef. Güvenli bariyerlerle alakalı dünya kadar çalışma var sunum var herşey var ama dikkate alıp uygulayan yok. Lütfen geleneksel intihar bariyerlerini üretmekten vazgeçin artık.

18
5
yanıtYanıtla
Bariyer, can kurtarma aracı değildir:

Herkes hız kurallarına uyarsa böyle bariyere saplanmaz hiçbir araç.

yanıt8
yanıt2
Sen hangi ülkedensin:

Bariyerleri can kurtarma yeleği sanıyorsun galiba, trafik kurallarına uyulmalı

yanıt5
yanıt1
meczup:

kırk senedir araç kullanıyorum eskiden insanlar trafikte bu kadar edepsiz değildi dün akşam aracımla yola ilerliyorum trafik yavaş önüm araç dolu arkadan otobüs düt dütdüt dat dat dat trafkte insanının sinirini zorluyorlar bunlar muhtemelen ruh hastası trafikte aşırı hız yapar önündeki yanındaki aracı taciz eder yayaya yol vermez sokağa tersten girer ileride yer varken yolun ortasında yük indir bindirir bu rezilliği kepazeliği adım gibi eminim bu yazıyı okuyanların büyük bir kısmı yapıyor

16
2
yanıtYanıtla
Burak:

20 senede toplum saygi ahlak nedir bir kenara birakti.oyunu ver cennete gir ....mantigi geldi...vermezsen kafirsin ...toplum artik hile sahtekarlik bunlari normal goruyor oyu veriyor exanlar susmuyor sayemde diyor.durum iyi degil ..

yanıt1
yanıt0
FB''li:

Eeeee konuyla alakasi ne? dangalak bir yorum

yanıt1
yanıt0
vtnds:

aşırı hız felakett, ir

14
1
yanıtYanıtla
Hadsiz:

yaralı vatandaşlara geçmiş olsun. . . Yağmurlu havalar da çok daha dikkat etmek lazım arabanın segmenti lastik kalitesi dinlemiyor

14
1
yanıtYanıtla
REALİST:

yavaş gidin kardeşim yavaş gidin dün otoyolda gidiyorduk orta şeritte soldan 2 araba geçi adeta uaçk gibi düşünün biz 90 km hızla giderken dedim yavaş kardeşim yavaş cepheyemi gidiyorsun

14
0
yanıtYanıtla
bir_litre_insan:

Vallahi canım yandı. Neden bu kadar hız kardeşim neden. . . Bu yolda hız 50-60 olsa bu vahim olay olur muydu? Çok fena üzüldüm. Allah Yardımcıları olsun

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title