Haberler

Kartal'da 19 Mayıs kutlamaları spor etkinlikleri ile devam etti

Güncelleme:

Kartal'da 19 Mayıs kutlamaları spor etkinlikleri ile devam ettiİSTANBUL Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103.

Kartal'da 19 Mayıs kutlamaları spor etkinlikleri ile devam etti

İSTANBUL Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. Yılı kutlamaları çerçevesinde Kartal Meydanı'nda kurulan alanda üç gün boyunca devam edecek kutlamaların ikinci gününde akrobasi basketbol gösterisi, ayak tenisi, savunma sporları gösterileri düzenlendi. Gösterilere katılan Başkan Gökhan Yüksel, "Belki de yarının milli sporcuları buradaki kardeşlerimiz olacak" dedi.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. Yılı kutlamaları, spor etkinlikleri ve farklı aktivitelerle devam ediyor. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Spora Adım At, Kartal'a Hareket Kat" sloganıyla gerçekleştirilen etkinliklerin dün düzenlenen ikinci gününde, Kartal Meydanına kurulan basketbol potalarında basketbol akrobasi takımı gençlere alkış alan bir etkinlik gösterisi düzenledi. Akrobasi ekibinin basketbol potasına adeta uçarcasına attığı toplar ve smaçlar izleyenleri büyüledi. Zıplama rampasından taklalar atarak havada asılı kalırcasına art arda gelen basketler gösteriyi izleyen vatandaşları basketbola doyurdu.

Etkinliklere Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal'daki kamu ve özel eğitim kurumları, spor kulüpleri ve vatandaşlar katıldı. Kartal Meydanı'nda kurulan özel alanda plaj voleybolu, basketbol, ayak tenisi, savunma sporları gösterileri ve çeşitli simülasyon etkinlikleri de yapıldı.

"Atatürk gençliğine yakışır olma noktasında kendimizi yetiştirme ve geliştirmeye çalışıyoruz"

Etkinliğe katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Kartal Meydandayız ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayram'ını coşkuyla kutluyoruz. Kartal'da okullarımızdaki okul takımları, sporcu kardeşlerimiz her birini bu meydandaki etkinliklerin içerisine katıyoruz. Her biri hem yeteneklerini sergiliyorlar hem de burada arkadaşlarıyla tanışıyorlar. Devam eden özel gösterilerimiz de var. Belki de yarının milli sporcuları buradaki kardeşlerimiz olacak. Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etti. Dolayısıyla bilim, sanat, spor ve kültür ile her birimiz Atatürk gençliğine yakışır olma noktasında kendimizi yetiştirme ve geliştirmeye çalışıyoruz. Kartal'da 19 Mayıs coşkusu tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs kutlamaları gençlik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title