Haberler

Karşıyaka'da Harun'a Tam Not

İKİNCİ Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'da genç orta saha oyuncusu Harun Atalay, yeni sezon öncesi hazırlık döneminde sergilediği performansla teknik heyetten tam not aldı.

İKİNCİ Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'da genç orta saha oyuncusu Harun Atalay, yeni sezon öncesi hazırlık döneminde sergilediği performansla teknik heyetten tam not aldı. Geçen sezon sadece son haftadaki Menemen Belediyespor derbisinde forma şansı bulan ve rakip fileleri sarsan Harun, yeni sezonda yeşil kırmızılı ekipte ilk 11'in değişmez isimleri arasında yer alacak. Hazırlık maçlarında Bergama Belediyespor ve 24Erzincanspor ağlarını havalandıran Harun'a, Teknik Direktör Atilla Güneş tam not verdi.

Okan'ın takımdan ayrılmasının ardından orta sahada oluşan boşluğu Harun'un dolduracağını ve genç oyuncuyu yeni transfer gibi gördüklerini dile getiren Atilla Güneş, "Harun'u geçen sezon altyapıdan A takıma almıştık. Hazır olması için çok emek verdik. Hızlı düşünen ve oynayan, hem ofansif hem de defansif özellikleri olan bir futbolcu. Bu yıl kendisinden beklentimiz büyük" diye konuştu. Karşıyaka'da profesyonel olan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2014-15 sezonunda TFF 1'inci Lig'de 3 müsabakada şans bulmuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Harun Atalay Atilla Güneş Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title