Haberler

Kars Ülkü Ocakları Yönetiminden Başkan Karaçanta'ya Tebrik Ziyareti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret eden Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Karaçanta’yı Yılın Belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı makamında ziyaret eden Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Karaçanta'yı Yılın Belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, "Sayın başkanım; dokuz dalda yılın belediye başkanı seçilerek bizlerin göğsünü kabartıp, gurur kaynağımız oldunuz. Şehrimize yaptığınız hizmetler taktire şayandır. İnanıyoruz ki, bu hizmetler artarak devam edecektir. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu bilen birisi olduğunuz için her zaman Kars adına başarılı işlere imza atacağınıza eminiz. Ankara'dan bu tarafa tek MHP'li il belediye başkanı olarak, yaptığınız hizmetler ile gururumuz oldunuz. Bizlere de düşen görev, Murtaza Karaçanta'ya destek olmak ve sahip çıkmaktır. Her zaman ve her yer de şartlar ne olursa olsun yanınız da bir bozkurt gibi dimdik duracağımıza emin olabilirsiniz. Bu vesile ile; şahsım, teşkilatım ve mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareket adına, başarılarınızın devamını diler; yerel yönetimler de dokuz dal da yılın belediye başkanı seçildiğiniz için tebriklerimizi, teşekkürlerimizi sunar ve bu ödüllerin devamının gelmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaçanta, "Bu aldığımız ödülün öncelikli olarak Karslı hemşerilerimize, daha sonra emeği geçen belediye personelimize ve her zaman olduğu gibi bugün de yanımda hissettiğim Kars Ülkü Ocakları'na ait olduğunu düşünüyorum. Biz yola çıkarken dedik ki, 'Bizim hizmetimiz insan odaklı hizmettir.' İnsana hizmetin de en güzel yolu yapılan hizmetlerin hakka hizmet yoluyla birleşmesidir. Bu inançla yola çıktık ve başardık. Bundan sonraki süreçte de bu ödül bizim gücümüze güç katacak, moral ve motivasyonumuzu artırarak bundan sonraki süreçteki çalışma azmimizi daha da artıracak. Bu vesileyle Kars halkına, gecesini gündüzünü hizmete adayan çok değerli mesai arkadaşlarıma ve daima yanımızda hissettiğimiz Kars Ülkü Ocakları Yönetimine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda Allah'ın izniyle çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza canı gönülden inanıyoruz" diye konuştu.

Makamında Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ta belediye tarafından hayata geçirilen projelerin 2016 yılda hızla tamamlanacağını ve yeni projeler üreterek Karslılara hizmet vereceklerini kaydetti. Çayların içildiği ziyarette Kars konuşuldu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murtaza Karaçanta Tolga Adıgüzel Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title