Haberler

Karslı iki kardeş 2 metrelik yayın balığı yakaladı

Güncelleme:

Kars'ta yaşayan iki kardeş, 2 metre uzunluğunda, 45 kilogram ağırlığında dev yayın balığı yakaladı.

Kars'ta yaşayan Uruş kardeşler, Aras Nehri'nde 2 metre uzunluğunda, 45 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı. Amatör balıkçılık yapan Soner ve Yener Uruş, yayın balığını temizlemeden önce Kars Kalesi yanındaki tarihi taş köprüde sergiledi. Yayın balığını görenler fotoğraf çekmek için birbiriyle yarıştı.

Karslı iki kardeş 2 metrelik yayın balığı yakaladı

"BARAJLAR YAPILDI, SULAR KESİLDİ"

Olta balıkçılığının yapılan barajlar nedeniyle bitme noktasına geldiğini belirten Yener Uruş, "Aras nehrine balık tutmaya gittik ve nasibimize yayın balığı geldi. Boyu 2 metrenin üzerinde kilosu ise yaklaşık 45 kilo. Yayın balığı bölgede yaygın bulunan bir balık türüdür. Barajlar yapıldı, sular kesildi. Balıklarımız da hep yüzeyde kaldı. Balık azaldı ama yine çıkartıyoruz. 45- 50 kilo ağırlığındaki balıkları özel yaptığımız oltalarla yakalayabiliyoruz. Avlanmaya genelde gece gidiyoruz. Yakaladığımız yayın balığını temizleyip arkadaşlarımıza ikramda bulunacağız" dedi.

Karslı iki kardeş 2 metrelik yayın balığı yakaladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aras Nehri Uruş Kars Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (21)

RASTGELE DE:

AFERİN BÜTÜN ANAÇLARI AVLAYIN SONRA BİTME NOKTASINA GELDİ DİYİN AZICIK BİLİNÇLİ OLUN BE KARDEŞİM!!!

26
2
yanıtYanıtla
NESLİ TÜKETTİNİZ!!!:

Bu balık yok etmek binlerce balık yok etmektir. Bu tür balık asla avlanmamalı ve yakalandığı halde derhal bırakılmalı!!!

12
10
yanıtYanıtla
Kıskançlık mı sanki:

48 kg büyüklüğündeki balığı yakayarak nasıl neslini tüketmiş olabilir. Senin dediğin bilinçsizce yapılan avlar için geçerli. Bence senin kafan iyi

yanıt5
yanıt10
Balikci:

Bunlar anac diye tabir edilen baliklar...birakmalari gerekirdi

yanıt2
yanıt4
MEMET33:

BU BALIK KADAR PİS BİR HAYVAN YOKTUR SUDA YAŞAYAN. BU BALIK NE GÖRSE YER FARE ÖLÜSÜNÜ BİLE. UZAK DURUN YEMEYİN YEDİRMEYİN VE HATTA ELLERSENİZ ELİNİZİ DEZENFEKTE EDİN.

10
8
yanıtYanıtla
şener şenel:

bu yayın değil, yozgat olmuş. ırmağın kaymakamı olmuş. 1 sene daha tutmasalarmış, adam yermiş.

13
3
yanıtYanıtla
ata kann:

balıklar bu mevsimde sıg sulara yumurtalarını bırakmaya gider önlerinde barajlar oldugu icin yollarına devam edemez ve oltacılaın hedefi haline gelir aynen denizlerde oldugu gibi tatlı sularda da belli dönemlerde av yasagı olmalı ki balık popilasyonları devam etsin hatta tekne le olta avcılıgı bile yasaklanmalı cunku izmir korfezinde balı nesli biincsiz avlanma nedeni ile tehlikeye girdi

13
1
yanıtYanıtla
sadece insan:

Bu balığı yemedim yemem de yedirtmem de yakınlarıma, kesinlikle bir bildiğim var. .

10
4
yanıtYanıtla
sadece insana soru önergesi:

ne biliyon profum bize de söyle de bilelim.

yanıt3
yanıt1
hakan:

ne var canım fare yiyorsa. Sonuçta öğütüyor :))

yanıt5
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title