Haberler

Karısını öldürüp "Beni dövüyordu" diye kendini savundu, oğlu iddiaları yalanladı: Annemin gözyaşlarıyla büyüdüm, kendini aklamaya çalışıyor

Güncelleme:

Samsun'da yaşayan adam, 33 yıllık eşini önce bacağından vurarak yere düşürdü ardından başına 5 el ateş ederek öldürdü. Çıkarıldığı mahkemede "Karım beni hep dövüyordu, kendimi savundum" diyen adamın oğlu ise babasının iddialarını yalanladı. Annesinin beyin parçalarını bile yerde gördüğü söyleyen evlat, "Yağmur yağsa annemden bilir döverdi. Ben annemin gözyaşlarıyla büyüdüm. Ceza almamak için deli raporu almaya çalışıyor" sözlerine yer verdi.

Samsun'da 14 Nisan 2021 tarihinde iddiaya göre 58 yaşındaki Mehmet Örenç, 33 yıldır evli olduğu üç çocuğunun annesi Selma Örenç'i başına dayadığı silahla 5 el ateş ederek öldürdü.

Örenç, yaşanan vahşetin ardından gözaltına alındı, emniyetteki işlemlerinin ardından da tutuklandı. Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanmasına başlanan Örenç, öldürdüğü eşinin kendisini sürekli darbettiğini ileri sürdü.

"ANNEMİ KÖLE GİBİ GÖRÜYORDU"

Sabah'ın haberine göre babasının iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten oğlu Hilmican Örenç, "Babam annemi dövmek için hep bir sebep bulurdu. Yemek tuzlu deyip döverdi, yağmur yağdı fındıklar zarar gördü deyip döverdi, soğuk havada sular buz tutunca döverdi. Annem çok çabaladı ama hiçbir zaman huzurlu bir aile olamadık. Annemin gözyaşlarıyla büyüdüm. Onu köle gibi görürdü, hep döverdi. Annemin onu dövme gibi bir durumu hiçbir zaman olmadı, olamazdı da" diye konuştu.

"BANA VE ANNEME SİLAH DOĞRULTTU"

Örenç "Ben liseyi şehir merkezinde okuduğum için sadece hafta sonu eve gelebiliyordum. Ben evde yokken annemin dövüldüğünü yüzündeki izlerden anlıyordum, ama bana bir şey söylemiyordu. Bir gün eve bir saat geç kaldım diye bana ve anneme silah doğrulttu, bizi ölümle tehdit etti. Hep böyle bir insandı, anneme daha kötü zarar verebileceğini düşündüğüm için polise gidip şikayet de edemedim" ifadelerini kullandı.

"DELİ RAPORU ALMAYA ÇALIŞIYOR"

Babasının mahkemede yanlış ve çelişkili ifadeler vererek 'deli' raporu almaya çalıştığını ifade eden Örenç "O hep cani bir insandı, caniydi ama aklı başında biriydi. Mahkemede akla mantığa sığmayacak ifadeler veriyor. Ceza almamak için deliyi oynuyor. Kendi akrabalarına da mal varlığını verme vaadiyle yalan şahitlik yaptırmaya çalışıyor. O cani annemi öldürdüğünde çok yakındaydım. Olay yerine gittiğimde annemin beyninin parçaları bile yerdeydi, ona bunu yaşatan cani cezasını sonuna kadar çeksin istiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (2)

Murat ÖREN:

İdam Şart. Bu psikopatları meydanda sallandıracaksın ki bir daha yapamasınlar.

118
14
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Böyle pisliklere silah ruhsatı nasıl veriliyor. Bireysel silahlanma her yıl gevşetiliyor. Bu günlerde yine daha da kolaylaştırıldı. Devlet ruhsat bedelinden para kazanacak diye ne kadar pislik insan varsa silah alıyor. Zaten aklı başında kimse silah almaz. Aklı başında olmayanlar silahlanma peşinde. Bizim devlet asla mazlumun aklı başında insanın yanında değil. Siyasiler bile bedavadan makam mevki şöret para kazanma peşinde olan zihniyette insanlardan seçiliyor. Çünkü onlar aday onlar çabalıyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title