Haberler

Kargo paketi kapısına getirilmeyen kadın dehşet saçtı: Önce görevliyi darbetti, ardından bariyerleri parçaladı

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede oturan kadın, gelen kargosunun güvenlik görevlisi tarafından evine çıkarılmaması üzerine ortalığı birbirine kattı. Site bariyerlerini de kıran kadın, güvenlik görevlisine hakaretler ederek darbetti. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana gelen olayda Necla A. isimli kadına bir kargo paketi geldi. Güvenlik görevlilerine teslim edilen kargo paketi, teslim alınması için Necla A.'ya haber verildi.

PAKETİN YUKARI ÇIKARILMASINI İSTEDİ

Evinde bulunan Necla A. ise güvenlik görevlisine paketi yukarıya çıkarmasını istedi. Ancak güvenlik görevlisi aşağıya inip güvenlik kulübesinden alması gerektiğini söyleyince kadın çılgına döndü.

BARİYERLERİ PARÇALADI

Aldığı olumsuz yanıt karşısında çılgına dönen kadın, aşağıya inerek güvenlik görevlisine "Bizim evin önünde çalışan bir köpeksin" diyerek önce hakaret etti, ardından darbetmeye başladı. Öfkesi dinmeyen kadın, daha sonra da site girişindeki otopark giriş bariyerlerini kırdı.

Yaşanan bu olayların ardından site yönetimi polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafı da karakola götürdü. Kadının cinnet geçirerek ortalığı yakıp yıkması sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kargo paketi kapısına getirilmeyen kadın dehşet saçtı: Önce görevliyi darbetti, ardından bariyerleri parçaladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (28)

Doğruya doğru:

Sebebi İstanbul sözleşmesi .İnşallah ileride kadın çeteleri olmaz .

15
5
yanıtYanıtla
Tolga:

Hadi bakalım çıkın işin içinden kadının ağzı küfür dolu adamlar ağzını açamıyor. Sonrada kadına şiddet

17
3
yanıtYanıtla
adam:

erkeğe şiddete hayır. bu kadınlar çok olmaya başladı artık.

19
0
yanıtYanıtla
Hayri:

İstanbul sözlesmesi türkiye ye en buyuk kötuluktur kadin beyani esastir diyor. Kadin ne yapsa haklidir diyor Kufredebilir kadin öldurebilir istedigini yapar cunku haklidir. Adamlarda dayanamiyor olaylar cikiyor. Bu anlasma olmazsa kadinlar icin de iyi

15
4
yanıtYanıtla
Zeyno:

Terbiyesiz kadın o insanlar orda üç kuruş ekmek parasına çalışıyor sen kimsin asıl umarım gerekli cezayı veriirler bu kadının kocası varsa onada Allah sabır versin

16
1
yanıtYanıtla
Kado:

İstanbul sözleşmesi böyle demiştir kadını. Bu yüzden İstanbul sözleşmesine hayır.

11
4
yanıtYanıtla
hayda:

İnsan nasıl olunmaz örnek video

11
2
yanıtYanıtla
TERAPİ:

Ülkemizin toplu terapiye ihtiyacı var !!!

13
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Güvenlik site yönetiminin aldığı karar doğrultusunda hareket edip görevini yaptıysa güvenliğin suçu ne? Öyle bir karar alınmayıp güvenlik kargo çalışanını daireye göndermemişse tabi ki güvenlik suçlu oluyor.

12
1
yanıtYanıtla
rasim:

İzmirdeki kadınların büyük bir bölümüde bu kadından farksız ağızlarından küfür ve argo sözler eksik olmaz dışarlarda ellerinde sigaralar erkekten daha çok erkekler yüzlerinin astarı kalmamış bu kadına gelince edep ahlak olmayınca böyle olur o adamlar sabırlı davranmış ama her zaman öyle olmaz yoğun bakımda bulur kendini. . .

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title