Haberler

Kardeşlerim Ayşe kimdir? Çağla Şimşek kimdir, kaç yaşında? Çağla Şimşek biyografisi!

Güncelleme:

Kardeşlerim Ayşe kimdir? Kardeşlerim dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Kardeşlerim oyuncu kadrosunda yer alan Ayşe karakteri dikkat çekti. Kardeşlerim Ayşe karakterini Çağla Şimşek kimdir, kaç yaşında? Çağla Şimşek nereli, mesleği nedir? Çağla Şimşek hayatı ve biyografisi nedir?

Kardeşlerim Ayşe kimdir? Kardeşlerim dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Kardeşlerim oyuncu kadrosunda yer alan Ayşe karakteri dikkat çekti. Kardeşlerim Ayşe karakterini Çağla Şimşek kimdir, kaç yaşında? Çağla Şimşek nereli, mesleği nedir? Çağla Şimşek hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

KARDEŞLERİM ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR?

Kardeşlerim Ayşe'yi Çağla Şimşek canlandırıyor. 2002 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, aslen Samsunludur. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Şimşek, Osman Yağmurdereli tarafından keşfedilmiştir. Çocukken annesiyle doktora giderken yolda yapımcı Osman Yağmurdereli'nin dikkatini çekmiş ve teklifi değerlendiren annesinin dizi setine gitmesi sonrasında oyunculuk kariyeri başlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda ama kamera karşısına ilk kez Elveda Derken isimli dizi ile geçti. Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen oyuncu ardından çeşitli dizi ve reklam filmlerinde yer aldı. Daha sonra ise Kayıp Prenses isimli dizide Duru karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer bulunuyordu. Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında 'Küçük Gelin' dizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur.19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kardeşlerim Atv Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title