Haberler

Kardeşler arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı: 1 ölü, 2'si ağır 6 yaralı

Güncelleme:

Ağrı'da, kardeşler arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Aile bireylerinin de karıştığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde, kardeşler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaşamını yitirirken, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

AİLE BİREYLERİ DE KARIŞTI

Hamur ilçesine bağlı Kümbet Mahallesi'nde yaşayan Bişar ve Cemil Genç kardeşler arasında çıkan tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Aile bireylerinin karıştığı ve taş ile sopaların da kullanıldığı kavgada ağır yaralanan Cemil Genç'in damadı Ahmet Elçi, olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan 2'si ağır 6 kişi, sağlık ekiplerince Hamur ve Ağrı'daki devlet hastanelerine kaldırıldı.

Kardeşler arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı: 1 ölü, 2'si ağır 6 yaralı

EV İLE HAYVANLARI İÇİN BİRİKTİRDİĞİ OTLARIN ATEŞE VERİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kavga sonrası kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce Bişar Genç'in oğlunun yaşadığı ev ile hayvanları için biriktirdiği otların ateşe verildiği öne sürüldü. Jandarma ve polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kardeşler arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı: 1 ölü, 2'si ağır 6 yaralı

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Genç Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

CAN DEP:

Keske bu gibi haberler yalan diye bilseydim ama ne yaziki degildir...hangi cagda yasiyoruz bu nasil bir cehalet nasil bir vahsetir yaziklar olsun siz gibi cahil kalmislara...

23
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Dolar altın çıksın millet birbirini vursun tam yaşanıcak ülke oldu.

13
5
yanıtYanıtla
Avukat:

reziller insan olmadklar bu ne ya

13
3
yanıtYanıtla
BEHCET:

İyiki kardeşlermiş ya bide Haşim olsalardı kaç can gidecekti kimbilir

10
1
yanıtYanıtla
Halis:

Bir insanın gözüne kan girmişse, öbür kardeş ne yapsın

10
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Kudurdunuzmu kardeşinize silah çekip mermi atıyorsunuz az insan olun

8
0
yanıtYanıtla
Selahatin eyubi.:

Ax bu musluman ulkelerindeki cehalet.ne olacak sonumuz ne adalet var ne sistem var ne hakvar ne hukuk bar nede artik aile kavrami kalmiş cikardan baska bir sey yok..

6
1
yanıtYanıtla
Icindekises:

Şeytan lanet olasi

6
0
yanıtYanıtla
Behcet:

Selahattin Eyyubi olmayan herşeyi sıralamışsın birşeyi unutmuşsun oda Müslümanlık o kalmışmıki zira aklı olanın imanı olur imanı olan ise bu haltları işlemez

3
0
yanıtYanıtla
Herkes bana olsun diyor:

Eskidendi o hep bana demeler. Artık herkes uyandı. Eşit pay edilmeye bile itiraz olunca işte böyle oluyor. Aile içinde çakal, tilki çok. Ama hayvan terli yemiyor kimse. Geçim her geçen gün daha da zorlaşıyor. Öbür dünyaya kimse bir şey götüremeyecek ama bu dünyada geçinecek. Eşit payın sıkıntısı olmaz.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title