Haberler

'Kardeşler aç abi' pankartıyla dilenen kadının kucağından bez bebek çıktı

Güncelleme:

Şile'de kucağında taşıdığı bez bebek ile dilencilik yapan kadının oyununu vatandaşlar ortaya çıkardı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şile yolu üzerinde uzun süredir kucağında bebek battaniyesine sarılı vaziyette yüzünü gizleyerek dilencilik yapan kadın çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Kadının yanına giden iki şahıs, dilenci kadından kucağındaki kundağı açmasını isteyince tepkiyle karşılaştı.

BATTANİYENİN ALTINDAN BEZ BEBEK ÇIKTI

Durumdan şüphelenen vatandaşlar dilenci kadının kucağındaki battaniyeyi, kadının tüm müdahalelerine rağmen açmayı başardı. Açılan battaniyenin altından ise bez bebek çıktı.

OLAN BİTEN CEP TELEFONU KAMERASINDA

Dilencilik yapan kadın, durumun yetkililere bildirilmesi sonrası, hakkında cezai işlem yapılmak üzere zabıta ekiplerine teslim edildi. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan dilenci kadının elindeki "Kardeşler aç abi" yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bez Bebek Şile 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

Umut27:

Başınız göğe erdimi sanki büyük bi iş yapıyorlar

2
21
yanıtYanıtla
t:

nedemek yani başları göğe ermesimi gerek sen sahtekarlığın ortaya çıkmasını istemiyormusun kadın doğru bir işmi yapıyor neyi savunuyorsun

yanıt19
yanıt1
Seyit:

Seninde mesleğin dilencilik sanırım savunduğuna göre

yanıt13
yanıt1
CENK:

UMUT haklı beyler yok yani ortaya çıktı da ne oldu bana söyler misiniz bir. . . kadın dolandırıcılıktan tutuklandı mı ceza mı yedi. . . yarın orada değilde bir başka sokakta aynı düzeni kuracak ya cezası olsun ya da zabıta boş işler ile uğraşmasın zaten gün boyu ayakta adamlar

yanıt0
yanıt0
acımayın:

Dilenene para vermeyin, dilenmeyen ahlak sahibi fakir insanlara verin. Bunlar fakir değil dolandırıcı

19
2
yanıtYanıtla
cenk:

ne yapsın bu soğukta gerçekten bebeğini mi getirsin

4
17
yanıtYanıtla
ZABITA:

Nasıl bir mal sın sen

yanıt8
yanıt1
Doğrucu vatandaş:

Gerçekten ihtiyacı olanlar dilenmez, utanır. Dilenciler ise resmen duygu sömürüsü ile hepimizi enayi yerine koyan dolandırıcılardır. Bizim yapmamız gereken ''komşusu açken tok yatan bizden değildir'' misali çevremizde gerçekten ihtiyacı olanı belirleyip yardım etmektir. Ayda bir kere de olsa gücümüz yettiğince onların alış verişlerini yapsak, çocuklarının eğitimlerine destek olsak bile yeter.

17
1
yanıtYanıtla
ld:

aslında yapılması greken ağzını burnunu elı ayağı kırılıp bır koseye atılması lazım boylelerın ınsanların duygularını gercekten ıhtıyacı olanlara yardım edılmesını boyle assalıklar yuuznden edılmıyor

14
3
yanıtYanıtla
Umut27:

Ne kadar malsın bi bilsen

yanıt1
yanıt11
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title