Haberler

Kardemir D.ç Karabükspor-Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor, sahasında oynadığı Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kalarak puanı 8'e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor, sahasında oynadığı Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kalarak puanı 8'e yükseltti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın tamamına yakın oyuna hakim olan taraf kendileri olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında çok gol pozisyonu ürettiklerini de anlatan Kafkas, "Geldiğimiz 5 haftalık sürede Karabükspor 1.5 puan ortalamada hedeflediğimiz noktada iyi gidiyoruz. Bugün tek eksiğimiz goldü. 5 gol atıp ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. İyi takım savunması yapan takımız. Ön tarafımız oldukça hareketliydik ve alan oluşturdular. Orta saha oyuncuları bu alanları iyi kullandı. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Karabüksporlu Morten Pedersen ise, "Kendi evimizde iki puan kaybettik çok üzgünüz. Bir çok fırsattan yararlanamadık. 10 kişi kalana kadar çok güzel oynadık ve ondan sonra oyundan düştük" diye konuştu.

Hakan Özmert ise oyuna iyi başlamadıklarını ifade ederek, "İlk yarı çok iyi oymadık. Maç ortadaydı. İkinci ayrı 25-30 dakika çok iyi oynadık. Kendi sahamızda ne olursa olsun kaybetmemiz lazımdı 10 kişi kalınca skoru korumak için geri çekildi. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz" şeklinde konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, zeminin kötü olmasından dolayı iki taraf adına göze hoş gelmeyen futbol oynadıklarını ifade etti. Çapa, Karabükspor deplasmanı zor bir deplasman olduğunu da belirterek, "Sezona iyi başlayan bir Karabükspor var. Orta saha ve forvete takviyeler yapan bir ekiptir. Bugün karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ediyorduk ve bekliyorduk. Zeminde iki takım için bu kadar olumsuz olacağını beklemiyorduk. Bu sahadan Tolunay hocanın tatmin olmadığını sanıyorum. Göze hoş gelen bir futbol olmadı iki taraf adına. Bizim adımızı buradan bir puan almak güzel. Biraz futbol oynamaya da hakemler izin verse iyi olacak. Her 30 saniyede bir düdük çalıyor bazen de biraz avantaja bırakında iyi şeyler olsun" açıklamasını yaptı.

Kayseri Erciyesspor'un tecrübeli kalecisi Bojan Jorgacevic, buraya çok bir zor karşılaşma oynayacaklarını bilerek geldiklerini söyleyerek, " Zorlu bir maç oldu ve bir puan aldık. Yolumuza devam edeceğiz. İlk yarı iyi ve düzgün halde oynadık. İkinci ayrı bir iki gol pozisyonu vardı ama Karabükspor'un defansı çok etkiliydi" ifadelerini kullandı.

Ekrem Ekşioğlu ise, ortada bir maç olduğunu ve buldukları pozisyonları değerlendiremediklerinden aldıkları bir puan için mutlu olduklarını söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Tolunay Kafkas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title